“Gelir gelmez Huzurevimizi yapacağız”

6 Şubat 2024 16:55

MHP Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın eşi Dilek Günaydın, Ülkü Ocakları Başkanı Alperen Anıl ve partililerle birlikte Huzurevi'nde kalan yaşlıları ziyaret ederek Miraç Kandili sebebiyle burada Kuran okutup yaşlılara helva ikramında bulundu.
2019 yılında yeni Huzurevi binasının temelini attıklarını ancak göreve gelen belediye yönetiminin temeli kumla kapatıp ihaleyi de fesh ettiğini söyleyen Günaydın yaşlılarımıza büyük saygısızlık yapıldığını belirterek, “Biz yaşlılarımıza bir kampüs yapmak için temelimizi atmıştık. 2019 yılında göreve gelenler daha iyisini yapacaklarını söyleyerek ihalemizi iptal edip temeli de kumla kapattılar. 600 bin liralık ihale miktarının 300 bin lirasını da belediyeye aldılar. Onu bile Huzurevimize çok gördüler. 5 senedir çivi bile çakamadılar. Bu yaşlılarımıza yapılan en büyük saygısızlık. Biz göreve gelmez modern ve çağımızın şartlarına uygun Huzurevimizi inşa edeceğiz” dedi.
Günaydın ayrıca Huzurevi'nin doğalgaz giderlerini de belediye olarak karşılayacaklarını söyleyerek, “Onlar bizim değerimiz. Değerimize sahip çıkacağız” dedi.

Bu haber 227 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...