“SİZİ TEKRAR BELEDİYE BAŞKANII GÖRMEKTEN GURUR DUYACAĞIZ”

9 Şubat 2024 16:28

Memur-Sen Isparta İl Temsilcisi Selami Kılınç ve Memur-Sen'e bağlı sendikaların başkanları Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen'i ziyaret ettiler.
Başkan Başdeğirmen'in bugüne kadar yaptığı çalışmaların Memur-Sen ve üyeleri tarafından takdirle karşılandığını
ifade eden Kılınç,
“Şehrimizde yapmış olduğunuz çalışmalar, trafik sorunlarına getirdiğiniz çözümler ve pandemi gibi sorunlu bir döneme rağmen güzel hizmetler yaptınız. Şahsım ve üyelerim adına teşekkür ediyorum.
Özellikle sivil toplum kuruluşlarına ciddi anlamda desteklerde bulunuyorsunuz.
Memur-Sen olarak desteğinizi arkamızda hissettik, projelerimizde, çalışmalarımızda hep yanımızdaydınız. Deprem felaketi yaşandıktan sonra Isparta Belediyesi olarak gösterdiğiniz insan üstü gayret ve fedakarlığa biz şahidiz. Sivil toplum kuruluşlarını hareketlendirecek bir hakkı yerine getirdiniz, öncü oldunuz. Bundan dolayı da ayrıca teşekkür ediyoruz” dedi.
Memur-Sen olarak yerelde eğitime katkı sunacak çalışmalar içerisinde olduklarını kaydeden Selami Kılınç, 'Bir Bilenle Bilge Nesil Projesi' kapsamında çalışmalar yaptıklarını, Isparta Belediyesi'nin de projeye destek verdiğini belirterek, proje hakkında bilgi verdi. Kılınç, proje kapsamında Isparta Belediyesi'nin destekleriyle IBKM Gül Salonu'nda yazar okur buluşması, 19 Mart'ta da Şehitler Diyarı Çanakkale isimli tiyatro gösterisi yapacaklarını ifade etti.
Selami Kılınç, yeni dönemde Başkan Başdeğirmen'in önceki dönemin üzerine koyarak daha da güzel hizmetler yapacağından emin olduklarını vurguladı.
Memur-Sen'e bağlı sendikaların başkanları da tek tek söz alarak görüşlerini belirttiler.
SAĞLIK-SEN Isparta Şube Başkanı Mahmut Ağun, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in sağlık sektörü ve belediyede yaptığı öncülüklerle ilgili teşekkürlerini iletti. 2019 yılında Isparta'da iş insanı, ITSO Başkanı görev yapan Şükrü Başdeğirmen'in Isparta Belediye Başkanı olarak seçildiğini hatırlatan Ağun, “O seçimde herkesin algısında nasıl olacağı vardı. Siz mevcut belediye başkanıyla aynı seçimden zafer elde ederek çıktınız. 5 yıllık süreçte pandemiye denk gelmesine rağmen kısıtlı bir sürede insanlar omuzlarına dokunan bir el, kafalarını çevirdiğinde yanlarında Şükrü Başdeğirmen'i gördü. Yolda yürürken yanına düşen bir gölge, gölgenin yanına baktığında gördüğü isim Şükrü Başdeğirmen oldu. Bizler Memur-Sen teşkilatı olarak ve bireysel anlamda Isparta sevdalısı bir ismi desteklemek için buradayız. Bizler de Isparta sevdalısı bireyleriz. Bu şehri daha da ileriye taşıyacak ismi desteklemeye devam edeceğiz. Geçen bir cenazemiz oldu, bir hastamızın kaza olayında birebir ilgilendiniz. Kendi acınızı unutup Isparta'nın acısıyla dertlendiniz, bu anlamda çalışmalar yaptınız. En güzel günlerimizde ve en kötü günlerimizde Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in yanımızda olduğunu biliyoruz. İnşallah sizinle beraber bu şehir, belediyecilik anlamında üst seviyelere çıkmaya devam edecektir. Hizmetlerinizden dolayı size teşekkür ediyor, tekrar seçimi kazanacağınıza canı gönülden inanıyorum. Bu bağlamda da bizler elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.
BEM-BİR- SENr- Isparta İl Başkanı İlkay Özdoğan, Isparta Belediyesi'nde görev yapan memur personel için sosyal denge tazminatı sözleşme süreci geçirdiklerini, Başkan Başdeğirmen'le sözleşmenin imzalanmasından dolayı üyelerinin memnuniyet duyduğunu ifade etti. Özdoğan, “Yapmış olduğunuz çalışmalardan dolayı size siyasi düşüncesinden bağımsız olarak da ilimizde yoğun bir teveccüh duyulduğunu ifade etmek istiyorum. Yaşamış olduğumuz pandemi sürecine rağmen insanları mağdur etmeden hizmet etmeye devam ettiniz. Bu anlamda da size teşekkür ediyorum. Geçen yıl büyük bir deprem felaketi yaşadık. Siz de belediye imkanlarını o bölge için seferber ettiniz. Tüm bu güçlüklere rağmen yaptığınız hizmetlerle büyük bir teveccühle karşılaştığınızı tekrar belirtmek isterim. Seçim sürecinde ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
TARIM-ORMAN ÇALIŞANLARI BİRLİĞİ SENDİKASI Isparta Şube Başkanı Mehmet Kobuk, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in 5 yıllık görev süresi içerisinde hizmetlerinin yanı sıra gönül belediyeciliğini de hat safhada uyguladığını söyledi. İnsanların dokunmanın önemli olduğuna değinen Kobuk, “Siyasi partisi fark etmeksizin herkes sizin yaptığınız hizmetleri konuşuyor. Bugüne kadar yaptıklarınız, bundan sonra yapacaklarınız için hem noter, tasdik hem de teminatı oldu. Bu anlamda iyi anlamda teveccüh var” dedi.
EMEKLİ MEMUR-SEN Isparta İl Temsilcisi Hüseyin Tunçbilek de, ITKM'nin 1994 yılından bu yana tamamlanamadığını, bu alanı bitirmenin kolay olmadığını, Başkan Başdeğirmen'in riskler altına girerek ITKM'yi tamamladığını söyledi. Tunçbilek, “Burası bir mezbelelikti. Merkezi hükümetle yerel iktidarın birlikte olmasının faydası bu. Çok faydası oldu” dedi.
HABER BİRLİK-SEN Isparta İl Temsilcisi Asiye Bardak ise “Fakir, gurabanın yanındasınız. Sizi tekrar belediye başkanı olarak görmekten gurur duyacağız. Bizim üzerimize düşen ne varsa emrinizdeyiz” şeklinde konuştu.
DİYANET-SEN Isparta Şube Başkanı Mevlüt Tosun, Isparta Belediyesi'nin cami çevre düzenlemeleri ile tuvaletlerinin yenilenmesinin çok güzel bir hizmet olduğunu belirterek, teşekkür etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade eden Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Memur-Sen ve bağlı sendika temsilcileriyle Isparta'da çok güzel hizmetler yaptıklarını söyledi. Isparta'ya hizmet etmenin herkesin boynunun borcu olduğu bilinciyle davrandıklarına değinen Başkan Başdeğirmen, “Baktığımızda öyle güzel bir grup olmuşuz ki, bu bizim için değerli. Bu değeri iyi bir şekilde Isparta'mıza kullandırabilmek önemli. Bu uyum, birlik ve beraberlik her zaman denk gelmez. Bu beraberlik şehrimize çok büyük hizmet getirecektir. Memur-Sen olarak şehrimizdeki her çalışmanız bizi memnun etmektedir. Belediyemizin Kültür Merkezi salonları her zaman hizmetinizde. Çalışmalarınızda biz de yanınızdayız. Daha güzel hizmetleri önümüzdeki dönemde de yapmayı Rabbim bize nasip etsin” görüşlerinde bulundu.
Ziyaretin sonunda Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ile Memur-Sen Isparta İl Temsilcisi Selami Kılınç arasında öğrencilerin kitapla buluşması, okuma alışkanlıkları kazanmaları, kültürel geziler ve öğrencilerin gelişimine katkı sunacak kurslarla ilgili işbirliği protokolü imzalandı.

Bu haber 202 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...