“Maaşımı Şehit ve Gazi Ailelerine Bağışlayacağım"

28 Mart 2024 16:52

MHP Isparta Belediye Başkan Adayı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Şehir Hastanesi'nde ve SDÜ Hastanesi'nde yaşanan otopark sorununu belediye olarak en kısa sürede çözeceklerini ifade etti. Günaydın ayrıca hastaların İl Sağlık Müdürlüğü kampüsü içerisinde bulunan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine ulaşımda büyük sıkıntı içerisinde olduğunun altını çizerek, bu merkezimize de ortalama her mahalleden otobüs kaldırılacağını müjdeledi.

Vatandaşların Şehir Hastanesi ve SDÜ Hastanesi'nde yaşadığı otopark sorununu yakından bildiğini ifade eden Günaydın: 'Sayın Cumhurbaşkanımızın hayalim dediği Şehir Hastanesi'nde ne yazık ki çok büyük bir otopark sorunu yaşanıyor. Cumhurbaşkanımızın eserine, şahsım da bir dönem belediye başkanı olarak katkı sağlamıştım. Ancak gelmiş olduğumuz noktada Şehir Hastanesi birçok konuda yalnız bırakılmıştır. En basitinden, hastalarımız ve oradaki bütün çalışanlarımız otopark sorunu yaşamaktadır. Şehircilik bilgimiz ve anlayışımız ile o bölgeye hastaneye entegre otopark yapacağız. Hiçbir bahanenin ardına sığınma devri bitiyor. Oradan tren geçiyor, o bölgede tren rayları var gibi söylemlerle insanlara resmen zulüm ettiler.
Yeniden hizmet ve sevgi dönemi 1 Nisan 2024 Pazartesi günü başlıyor. Ayraca SDÜ Hastanesi'nin otoparkının da yetersiz olduğu herkesin malumudur. Bu sorunu da Rektörlük ve Başhekimlik yönetimine destek olarak çözeceğiz.
İki tane büyük hastanemizde böyle bir sorununun olması beni rahatsız ediyor. Isparta Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine ulaşımda büyük sıkıntıların olduğu yıllardır ortada. 44 mahallemiz var. Bu mahallelerimizin bazılarından direk o merkeze otobüs giderken, bazı mahallerden ise ulaşım sınırlı. Hastalarımız ne yazık ki ADSM'ye 2 otobüs değiştirerek gidiyor. Zaten otobüs biniş fiyatları ortada. İnsanlar ağrılar yaşarken birde maddiyat düşünmek zorunda bırakılıyor.' Dedi. Isparta'da ki sağlık çalışanları için de bazı müjdelerinin olduğunu ifade eden Günaydın, “canımızı emanet ettiğimiz sağlıkçılarımız belediyemizin bütün imkanlarından indirimli faydalanacak” dedi.

Bu haber 121 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...