“BİR ÖNCEKİ DÖNEMDEN ÇOK DAHA İYİ OLMAK ZORUNDAYIZ”

3 Mayıs 2024 16:26

Mimarlar Odası Isparta İl Temsilcisi Caner Ataseven ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'e nezaket ziyaretinde bulundu.
Ataseven, Antalya Kaş'ta yapılan bölge toplantısına katıldıklarını ve tüm temsilciliklerin belediyelerden dert yandıklarını 'başkanlarla görüşemiyoruz' söylemleri olduğunu dile getirerek, “Bizim başkanımız muhalif değil ancak ilişkilerimiz çok iyi odamıza gelir gider' dedim. Şaşırdılar, nasıl yani başkan odaya mı geliyor? Evet dedim. Sonra bir mesajla ulaşabiliyorum, cevap yazıyor dedim, çok şaşırdılar. O yüzden biz bu anlamda şanslıyız. Sizin desteğinizle gurur duyuyoruz ve devamını istiyoruz. Çünkü teknik insanlara önem verilmeyince neler olduğunu hepimiz gördük.
Siz bu konuda hassassınız, inşaat sektöründeki hassasiyetinizi biliyoruz. Artık yeni bir döneme başladık. Daha güçlü bir şekilde kararlar almayı arzu ediyoruz, sizlerle birlikte daha yapıcı, belki daha sert. Bizden yana nasıl bir destek isterseniz biz destek oluruz. Yeter ki önümüzü açın istiyoruz. Bugüne kadar açtığınız gibi” dedi.

Bu haber 446 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...