Şarkikaraağaç MYO´da Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

31 Mayıs 2024 16:44

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Şarkikaraağaç Meslek Yüksekokulu, 2023-2024 Akademik Yılı mezunları, Şarkikaraağaç Belediyesi ve Üniversitemizin düzenlediği mezuniyet törenini coşkuyla kutlandı.
Tören, mezun olan öğrencilerimizin ve Protokol üyelerinin, yürüyüş korteji ile başladı. Programın devamında ise okul birincisi öğrencilerimizin konuşmalarını yapması, dereceye giren öğrencilere plaketlerinin verilmesi, kep atma töreni ve konserle devam etti.
Mezuniyet törenine, İlçe Kaymakamı Emre ARSLAN, Şarkikaraağaç Belediye Başkanı Ali Göçer, ISIBÜ Şarkikaraağaç MYO Müdürü Şakir Hüseyin Aksöz, ISIBÜ Şarkikaraağaç Turizm MYO Müdürü Dr. Gürkan KALKAN, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Karanfil, İl Genel Meclis Üyesi Fatih Demirtaş, Çarıksaraylar Kasabası Belediye Başkanı Özcan Turhan, Çiçekpınar Kasabası Belediye Başkanı Metin Akbulut, İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Görgün, J.Kd. Bçvş. Serkan SABANCILAR, Siyasi parti temsilcileri ,üniversitemiz akademik personeli, kamu kurum müdürleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.
Açılış konuşmalarının ardından kürsüye gelen Ş. Karaağaç Belediye Başkanı Ali Göçer; “Yerel yönetimlerin esas görevinin ayırmadan ayrıştırmadan ilçesinde yaşan herkese eşit hizmet vermek olduğu bilinciyle, bizler de üniversitemizi varsayarak, onların her türlü sosyal faaliyetlerinde ihtiyaçlarında yanlarında olduğumuzu göstermek üzere ISUBÜ yetkilileriyle görüştük. Normalde yarın bir mezuniyet programı var ama sağ olsunlar bizleri kırmadılar. Başta Sayın Rektörümüz Yılmaz Çatal beyefendiye buradan huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Biz de ilçemizde bir hareketlilik olsun farkındalık olsun diye bugün itibariyle bunu da ilçemizde yaptık. Her iki Yüksek Okulumuzun müdürlerine anlayış ve işbirlikleri için teşekkür ediyorum.
Temel amacımız böyle bir kaynaşma ve hareketlilik yaratmaktı. Kısmen de olsa gördük ve bundan da mutluluk duyduk. İlçemizde eğitimi ve öğretimi biten öğrencilerimize bundan sonrasında da ilçemizi unutmamalarını ve her fırsatta ilçemizi tanıtan fahri birer Şarkikaraağaç'lı olarak bundan sonraki hayatlarını sağlıklı mutlu ve başarılı bir şekilde geçirmeleri temennisini sunarak rica ediyorum. İlçemizin unutmayın lütfen. Bu yıl eğitim öğretimi devam eden bizlerle bir yıl daha birlikte olacak öğrencilerimize de kalan eğitim öğretim hayatlarında başarılar diliyorum. Okullarımızın akademik kadrosuna da verdikleri emeklerden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar var olsunlar. İnşallah mezun öğrencilerimiz hayatlarının kalan kısmında daha mutlu daha huzurlu bir iş hayatıyla karşılaşırlar. Her şey onların istediği gibi olsun, Katılımlarınız için teşekkür ediyorum” saygı ve temennileriyle konuşmalarını tamamladı.
Protokol konuşmalarının ardından mezuniyet andını hep bir ağızdan okuyan mezunlar, keplerini havaya atarak Şarkikaraağaç belediyesi sponsorluğunda gerçekleşen mini konserde mezuniyet sevincini doyasıya yaşadı.

Bu haber 275 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...