KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ CUMUHRBAŞKANI ERSİN TATAR Süleyman Demirel Üniversitesince sunulacak FAHRİ DOKTORA ve MEZUNİYET TÖRENİNE katılacak

12 Haziran 2024 16:39

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik'in daveti üzerine kentin tanıtımına yönelik ziyaret gerçekleştirecek.
Cumhurbaşkanı Tatar ve beraberindeki heyet, 13 Haziran Perşembe günü öncelikle Isparta'nın meşhur gül bahçeleri ve gül yağı tesislerini ziyaret edecekler. Ardından Isparta Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret edecek olan heyet, şehrin ekonomik ve ticari potansiyelini değerlendirecekler. Programın devamında Süleyman Demirel Üniversitesi'nde Fahri Doktora Programı'na katılacaklar.
Ayrıca, Isparta'nın önemli simgelerinden olan Süleyman Demirel Anıt Mezarı ile Demokrasi ve Kalkınma Müzesi'ni ziyaret edecekler. Isparta Valiliği ve Isparta Belediyesi ile de görüşmeler gerçekleştirecek olan heyet, esnaf ziyaretleriyle de şehrin dokusunu yakından tanıma fırsatı bulacak.
Isparta'nın eğitim hayatına katkı sağlayan ITSO yönetimi, ziyaret kapsamında önemli bir adım daha atarak Süleyman Demirel Üniversitesi'ndeki mezuniyet törenini de programa dahil etti. Bu kararla birlikte, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve beraberindeki heyet, genç mezunlarla bir araya gelerek onların bu önemli gününde yanlarında olacak.
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ın Isparta programı şu şekilde;
13 HAZİRAN 2024 PERŞEMBE
06.00 : Otelden Ayrılış
06.30 : Gül Bahçesi Gezisi
07.30 : Gül Yağı Tesisi Gezisi (Yer: Gülbirlik Güneykent Kooperatifi Güneykent Gülyağı Fabrikası)
10.00 : Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
11.15 : Süleyman Demirel Üniversitesi Fahri Doktora Programı
12.30 : Süleyman Demirel Anıt Mezarı ile Demokrasi ve Kalkınma Müzesi Ziyareti
15.30 : Isparta Valiliği Ziyareti
16.30 : Isparta Belediye Başkanlığı - Esnaf Ziyareti
17.00 : Süleyman Demirel Üniversitesi Mezuniyet Programı
17.45 : Isparta İlinden Ayrılış

Bu haber 104 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...