İÇİŞLERİ ESKİ BAKANI, İSTANBUL MİLLETVEKİLİ SÜLEYMAN SOYLU ISPARTA´DA NİKAH ŞAHİDİ OLDU

1 Temmuz 2024 16:37

Eski İçişleri Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, Isparta'da Tahir ve Şerife Alan çiftinin kızı AYBÜKE ile Ali Borazan ve Şükran Nazoğlu'nun oğlu NAZMİ'nin nikah törenine katıldı. Modapark Kongre ve Düğün Salonu'nda gerçekleşen nikah törenine Isparta Valisi Aydın Baruş, Konya Valisi Vahdettin Özkan, Uşak Valisi Turan Ergün, AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Milliyetçi Hareket Partisi Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez, YSK Temsilcisi Recep Özel ve çok sayıda davetli katıldı.
AYBÜKE ve NAZMİ çiftinin nikah şahitleri arasında Milletvekili Soylu, Vali Baruş, Vali Özkan, Vali Ergün, Milletvekili Gökgöz, Milletvekili Sönmez, Ak Parti YSK Temsilcisi Recep Özel de yer aldı.
Milletvekili Soylu, çifte mutluluklar dilediği konuşmasında; “Benim size ufak bir tavsiyem var. Muhakkak birbirinizi çok seveceksiniz ama birbirinizden birazcık daha fazla sizi bu günlere getiren, yemeyip yediren, içmeyip içiren, evden çıkarken sizi Ayet-el Kürsi ile zırhlayan annelerinizi ve babalarınızı, ailelerinizi birbirinizden birazcık daha fazla sevin. İnanın hanede bereket olur. İnanın hanenizden hiçbir zaman mutluluk eksik olmaz. Örnek bir Türk ailesi olun. Geleneklerimize, göreneklerimize bağlı olun. Örnek bir Müslüman aile olun. Dinimize ve inancımıza bağlı olun ve memleketimize, milletimize çok güzel evlatlar yetiştirin. Tabi kıymetli Cumhurbaşkanımızın da söylediğini unutmayın. O da ayrı bir tavsiye çünkü babaanneler, anneanneler bunlar hep torun bekler. Sakın meslekle uğraşıyoruz, şöyleydi böyleydi deyip geçiştirmeyin. Mutluluğun sırrını size Adnan abi anlattı, torun sayısı. İnşallah bu cüzdan ikinizden birinin hakkı. Biz Müslümanız, öteki dünyada cennetin murad ediyoruz. Bizim inancımız, cenneti annelerin ayakları altına vermiş. Bu bir torpil değil, bu bizim inancımızın size vermiş olduğu özel bir tahsisattır. O yüzden bu cüzdan senin hakkın, biz bu cüzdanı sana teslim edeceğiz ama sadece cüzdanı teslim etmeyeceğiz, aynı zamanda sevgiyi, ailenin sabrını sana teslim edeceğiz. Allah nasip ederse çocuklarının büyümesini sana tavsiye edeceğiz. Doktor Nazmi Beyi de sana teslim edeceğiz” şeklinde konuştu.

Bu haber 337 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...