“ISPARTA´NIN, TURİZM VE GASTRONOMİ ALANINDA MARKA DEĞERİ GÜÇLENMİŞTİR”

22 Ekim 2025 16:28

Isparta'da bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen Turizm ve Gastronomi Fuarı, kentin kurumları arasındaki güçlü iş birliğinin en somut örneklerinden biri olarak bir kez daha başarıyla tamamlandı.
Başken Çelik,
“Bu fuar, Isparta'da kurumlar arası güçlü iş birliğinin ve ortak vizyonun en güzel örneklerinden biridir. Valiliğimiz, Belediyemiz, Süleyman Demirel Üniversitemiz, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitemiz,
Ticaret ve Sanayi Odamız ve çok sayıda paydaş kurumun katkısıyla büyük bir özveriyle hayata geçirilen bu organizasyon artık Isparta için geleneksel bir marka haline gelmiştir.”

90 BİN ZİYARETÇİ, BİNLERCE LEZZET
Bu yıl fuar süresince yaklaşık 90 bin ziyaretçi ağırlandı. Her gün farklı konseptlerle hazırlanan ikramlar, hem Isparta halkı hem de şehir dışından gelen misafirler tarafından büyük ilgi gördü.
Fuar kapsamında büyük kazanda 7 bin kişilik mantı ikramı, 32 metre uzunluğunda masada 25 bin parça malzemeyle çocuklara özel etkinlik, 7 bölge 7 çorba ikramı, Amasra salatası, irmik helvası, içli köfte, pişi ve çiğ köfte sunumları ziyaretçilere unutulmaz lezzet deneyimleri yaşattı. Çiğ köfte ikramı sırasında vatandaşlar müzikler eşliğinde halay çekerek keyifli anlar yaşarken, Ispartalı aşçı tarafından hazırlanan 3 bin kişilik kabuneli sushi ikramı da fuarın en dikkat çekici etkinliklerinden biri oldu.
TAFED AİLESİ ISPARTA'DAYDI

Bu haber 21 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...