Gönen’in Sultanları Gruplarda İddialı

7 Şubat 2020 12:21

Okul Sporları İl Birincisi olan Gönen Süleyman Demirel Ortaokulu Küçük Kızlar Voleybol Takımını, ilimizi temsilen Türkiye Şampiyonası Çeyrek Final müsabakalarında bir üst tura çıkmak için veliler ve ilçe yetkilileri Muğla Ortaca’ ya uğurladılar.

Beden Eğitimi Öğretmeni Ümit Kılınç, “Çeyrek Finalden Yarı Finale çıkma müsabakalarında çekecekleri kuranın önemli olduğunu, fakat kendilerinin iyi bir takım olduklarını belirterek İlimize ve Gönen İlçemize sevindirici haberle dönmemiz adına elimizden geleni yapacağız” dedi.

Okul Müdürü Adem Uludağ, “Özellikle olumlu kişilik gelişimi için, eğitimin vazgeçilmez parçası olan spor ve diğer sosyal etkinliklere tam destek verdiklerini, voleybolun yanında futbol, futsal, jimnastik, satranç, bocce, okçuluk, halk oyunları ve geleneksel zeka oyunları ile ilgili faaliyetlerinin sürdüğünü” dile getirdi. “Bize her konuda desteklerini esirgemeyen başta Kaymakamımız Sayın Yunus Coşkun’u, Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Arslan’ı, Gençlik ve Spor Müdürümüz Sayın Hakan Çelebioğlu’nu ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sayın Hakan Susam’ı sizler aracılığıyla da teşekkür etmek isterim” dedi.

Takım Sporcuları; Ayşe Akçay, Betül Kaya, Irmak Aslan, İclal Hicran İş, Elanur Kum, Öznur Belinay Uluçay, Yıldız Öztürk, Fatime Kum, Helime Kaşar, Ezgi Akyol.

Bu haber 1471 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...