Isparta Medyasına Güvenin

24 Mart 2020 17:48

Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan, şehir kamuoyunda zaman zaman yaşanan bilgi kirliliğine dikkat çekti. Başkan Karahan özellikle koronavirüs konusunda Isparta Gazeteciler Cemiyetine bağlı medya kuruluşlarına sonuna kadar güvenilmesini istedi.

Isparta’da ve Türkiye genelinde koronavirüs nedeniyle yaşanan bilgi kirliliği sonrası IGC Başkanı Şevket Karahan’dan açıklama geldi. Başkan Karahan: “Ülke olarak zor zamanlar geçirdiğimiz şu günlerde, lütfen asılsız haberlere ve görüntülere itibar etmeyelim, birbirimize ihtiyaç duyduğumuz en zor anlardayız. Asılsız, kaynaksız ve resmiyetten uzak her türlü fotoğraf, video görüntüsü ve yazılı metinlere kulak asmayın. Toplumda infial yaratmak isteyen bir takım zihniyetlere bilmeyerek de olsa hizmet etmiş olabilirsiniz. Bu düşüncelerimle 8 yıldır gururla temsil ettiğim Isparta Gazeteciler Cemiyeti’nin Başkanı olarak, bütün üyelerime ve yayın organlarımıza sonsuz güvenebilirsiniz. IGC’nin bütün üyeleri ve medya kuruluşları, yetkililerin açıklamaları haricinde kulaktan duyma bilgilerle yayın yapmaz/yaptırmaz. Isparta Gazeteciler Cemiyeti ailesi olarak; toplumumuzu korkutacak, paniğe ve infiale yol açacak her türlü asparagasın karşısındayız.

GÜVENİN

13 yerel gazetemize, 2 Televizyonumuza ve bizlere bağlı sadece haber üreten, kamuoyunda da basın mensubu olarak bilinen internet sitelerimizin çalışanlarına güvenmenizi istiyorum. Yine belirtmek istiyorum ki bu zorlu ve yorucu süreçte Isparta Medya Çalışanlarına güvenin.’

SAĞLIKÇILARA VE GÜVENLİK GÜÇLERİNE DESTEĞİMİZ SONSUZ

IGC Başkanı Şevket Karahan açıklamasında sağlık çalışanlarına ve güvenlik güçlerine de sonsuz güven duyduklarını dile getirdi. Karahan: “Türkiye’nin içerisinde bulunduğu durum göz önüne alındığın da sağlık çalışanlarına ve güvenlik güçlerine sonsuz bir destek sunulması gerekiyor. Hem bizlere, hem de sağlıkçılara ve güvenlik güçlerine destek olunması büyük bir ihtiyaçtır. Bu kara günlerde ailelerinden, sevdiklerinden ve kendilerinden vazgeçen sağlıkçılar ve güvenlik güçleri, bizlerin baş tacıdır.”

 

 

Bu haber 1234 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...