Muhtar: Dere’yi unutanlar utansın!

19 Mayıs 2020 18:24

Mahalle Muhtarı Taşçeken, Belediye’nin DSİ ile işbirliğinde Dere’de tarihi köprü, çay ıslahı ve Zambaklı Şelalesi’nde restorasyon ve peyzaj çalışmasının başlamasından duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Dere Mahallesi’nde Zambaklı Şelalesine kadar giden çayın üzerinde bulunan eski köprü restore edilecek. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ile DSİ Bölge Müdürü Mahmut Berber, köprüde incelemelerde bulundu. DSİ önümüzdeki günlerde köprüyü restore edecek. Belediye, çayın düzenlenmesi ile Zambaklı Şelalesi’nde de peyzaj düzenlemesi yapacak.

Dere Mahallesi Muhtarı Şakir Taşçeken, mahallede köprü, çay ve şelale düzenleme çalışmalarının başlayacak olmasından duyduğu memnuniyeti ifade etti. Taşçeken, “Unutulan dere mahallemiz nihayet hatırlandı mahallemizin evladı sayın belediye başkanımız Şükrü Başdeğirmen zambaklı şelalesi çayımız ve tarihi köprümüzde çalışmaları başlattı Isparta’nın en güzel mahallesini unutanlar utansın doğalgazımız geldi şimdi dere Isparta’nın aynası oluyor. DSİ bölge müdürümüz sayın Mahmut Berber ve ekibine de teşekkür ederiz” dedi.

 

Bu haber 1313 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...