Kültür turları başladı

16 Haziran 2020 18:27

Barida Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Sami Öngör, önümüzdeki hafta  çok yoğun rezervasyonun olduğunu ve sadece 19 Haziran’da düzenlenecek olan Coşkun Sabah konseri ve gala yemeği için şimdiden 3 ayrı misafir tur grubuyla anlaşma  yapıldığı bildirdi.

Barida Hotels normalleşme sürecinde gerekli tüm önlemleri alarak ilk konaklamalı kültür gezi grubunu ağırlıyor. İzmir’den gelen misafirleri gül şerbeti ve güllerle karşılayarak memnuniyetlerini arttıran Barida Hotels, lavanta sezonu için de konaklama alanındaki çalışmalarını hızlandırıyor. Gül bahçelerinin ardından Eğirdir ve Sagalassos gezisi yapacak olan ilk yerli turist kafilesi, lavanta bahçelerini görmek için de gelecek.

Otel yetkilileri, önümüzdeki hafta da çok yoğun rezervasyonun olduğu ve sadece 19 Haziran’da düzenlenecek olan Coşkun Sabah konseri ve gala yemeği için şimdiden 3 ayrı misafir tur grubuyla anlaşma  yapıldığını bildirdi. Barida Hotels’in acentalarla işbirliği içinde temmuz ayında şimdiden %80 doluluğa ulaştığı kaydedildi. Yönetim Kurulu Başkanı Öngör, destekleri için Vali Ömer Seymenoğlu’na, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Göçer’e teşekkür etti.

Bu haber 1367 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...