CHP Isparta Teşkilatından Kılıçdaroğlu’na tam destek

24 Temmuz 2020 15:06

Cumhuriyet Halk Partisi büyük kurultaya hazırlanıyor. CHP İl Başkanı Yalıcı, kurultay hakkında önemli açıklamalarda bulundu. İl Başkanı Halıcı, CHP İl Başkanlığı olarak büyük kurultayda 8 kurultay delegesi ile mevcut genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyeceklerini söyledi.

CHP İl Başkanı Yalıcı, kurultay hakkında önemli açıklamalarda bulundu. İl Başkanı Halıcı, CHP İl Başkanlığı olarak büyük kurultayda 8 kurultay delegesi ile mevcut genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyeceklerini söyledi. CHP İl Başkanı Halıcı, “Pandemiden önce bütün ilçe ve il kongremizi kadın ve gençlik kolları kongrelerimizi bitirdik büyük kurultayımızı yapmak üzereyken böyle bir olayla ülkemiz ve dünya baş başa kaldı dolayısıyla bizde sayın genel başkanımızın ve genel merkezimizin takdiriyle 17 Martta parti binalarımızı kapattık. Bu zaman içinde kurultay süreçlerimiz iptal oldu Ankara’daki şimdi normalleşmeyle birlikte içinden geçtiğimiz normalleşme süreciyle birlikte kurultayımızı 25-26 Temmuz tarihinde yapmayı kararlaştırdı genel merkezimiz tabi olası ikinci dalga tehlikesi veya başka bir tehlikeyi de gözeterek bahar aylarına kalmadan bu kurultayımızı gerçekleştireceğiz. Kurultayımızda herhangi bir genel başkanlık tartışması söz konusu değil genel başkanımız Kemal Kılıçtaroğlu kurultaya güçlü bir aday olarak gidiyor. Partimizden aday olmayı düşünen birkaç kişi daha var tabiî ki en doğal haklarıdır fakat genel başkanımız tabi 31 Mart seçimlerinde ve ittifak süreci yönetiminde büyük başarılar elde etti, kendisinin eli güçlü bizde Isparta olarak sayın genel başkanımızı 8 kurultay delegemizle birlikte yanındayız imzalarımızı kendisine teslim ettik.

Yapacak olduğumuz kurultayımız iktidar kurultayı ana temamız iktidar kurultayı Cumhuriyet Halk Partisinin muhalefette gerçekleştirdiği son kurultay olacağını düşünüyoruz biz bu kurultayın Türkiye’ye yeni mesajlar vereceğiz yeni şeyler söyleyeceğiz Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında neler yapılacağını çözüm önerilerimizi daha çok bu kurultayda anlatacağız ve buna uygun kadrolarında biz kurultay sürecinde sayın genel başkanımız tarafından dizayn edileceğini görüyoruz ve düşünüyoruz.” dedi

 

 

Bu haber 1418 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...