EGE KREŞ ve GÜNDÜZ BAKIMEVİ Pandemi şartlarına uygun hizmet veriyor

18 Ağustos 2020 15:45

Ege Kreş ve Gündüz Bakımevi, İçişleri Bakanlığı’nın açılışına izin verdiği 1 Haziran 2020 tarihinden bu yana tedbirli bir şekilde faaliyetini yürütüyor. Ege Kreş ve Gündüz Bakımevi yönetimi, mesafe ve hijyen kurallarını tam teşekkülü uygulayarak kreş ve gündüz bakımevi hizmeti veriyor. Gülistan Caddesi üzerindeki kreş ve gündüz bakımevinde sürekli dezenfekte işlemi, maske takma zorunluluğu gibi kurallar eksiksiz bir şekilde uygulanıyor. Çocuklar ve çalışanların düzenli olarak ateşi ölçülüyor, kıyafetlerin değiştirilmesi isteniyor.

Ege Kreş ve Gündüz Bakımevi, pandemi sürecinde menüsüne de dikkat çekiyor. Bu doğrultuda Diyetisyen Lübabe Güneştepe ile anlaşma yapan Ege Kreş ve Gündüz Bakımevi, öğrencilere yönelik menü oluştururken bağışıklık sisteminin güçlendirilmesine yönelik gıdalara önem veriyor. Diyetisyen Güneştepe, “Ege Kreşi’nin menülerini hazırlarken çocukluk dönemindeki bireylerin bağışıklık sistemini güçlendirecek gıdalara önem veriyor. Örneğin ev yapımı yoğurdu tavsiye ediyoruz. Yine beyaz un yerine tam buğday ununun tercih edilmesini, kaliteli şeker kullanımını önemsiyoruz” diye konuştu.

Ege Kreş ve Gündüz Bakımevi Kurucusu Zeynep Vurupalmaz da pandemi döneminde gerçekleşen eğitim-öğretim faaliyetinde çok titiz davrandıklarını söyledi. Ailelerin emanet ettiği çocuklara gözü gibi baktığının altını çizen Vurupalmaz, hijyen kurallarına uymanın dışında çocuklara verilen yemek ve gıdalarda bağışıklık sisteminin zayıf düşmemesine yönelik tedbirler aldıklarını ifade etti.

Ege Kreş ve Gündüz Bakımevi bilgi için

0554 512 00 42

*Haber Merkezi

Bu haber 1421 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...