“ HEDEFİMİZ 2. LİG “

24 Ağustos 2020 18:09

Isparta 32 Spor Başkanı Atakan Yazgan, yeni sezon için güçlü bir kadro kurduklarını belirterek, hedeflerinin 2.Lig olduğunu söyledi.

Ispartaspor Kulübü Başkanı Atakan Yazgan, yeni sezon öncesinde açıklamalarda bulundu. Başkan Yazgan’ın Valilikteki basın toplantısına; Yönetim Kurulu Üyeleri  Sav Belediye Başkanı Şakir İpekçi, Mustafa Marulcu, Erhan Oturak, Emin Ursavaş ve geçen yıl son olarak Teknik Sorumlu olarak takımın başında olan Turgut Kul katıldı.

Ispartaspor Kulübü Başkanı Atakan Yazgan, TFF’nin liglere ara verip grup liderlerini 3. Lige çıkarmasının ardından tam dört ay süren mücadeleyi kazandıklarını söyledi.

 Başkan Yazgan, “2019 – 2020 sezonuna mutlak şampiyonluk parolasıyla girdik. Ancak, ligler devam ederken Koronavirüs pandemisi baş gösterdi ve Türkiye Futbol Federasyonu liglerin bitimine 4 hafta kala ligleri bitirdi. Oysa biz kalan 4 haftayı da en güzel şekilde oynayarak şampiyon olup 3. Lige çıkacaktık. Fakat, ligin bitimine 4 hafta kala ligler bitirildiği için biz liderin bir puan gerisinde ikinci sırada kaldık.

Federasyonun da bir karar alarak BAL’daki tüm grup liderlerini 3. Lige çıkarma kararı alması bizim için büyük bir haksızlık anlamına geliyordu ve hemen mücadeleye giriştik. Benim o dönemdeki tezim ‘liderle 3 puan aralığında fark olan takımlar 3. Lige terfi ettirilmelidir’ teziydi. Bu tezimi tüm yetkililere ve sayın Vekilimiz Süreyya Sadi Bilgiç’e aktardım. Sağolsunlar onlar da bu konuda büyük bir çaba içine girdiler ve sonuçta tam dört ay süren son derece zorlu bir süreç sonunda hakkımızı aldık ve 3. Lige çıktık. Bizimle birlikte 8 takım daha benim tezimi savunarak aynı karar çerçevesinde 3. Lige çıktılar.

 Ben bu noktada bize desteklerini esirgemeyen başta TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç olmak üzere diğer Milletvekillerimize, sayın Valimize ve sayın Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Isparta 32 Spor’un yeni Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu hakkında da konuşan Başkan Atakan Yazgan: ‘Yeni hocamız Türkiye’nin en başarılı teknik direktörlerinden bir tanesi artık bizim şehrimizde, bizim takımımızda görev yapacak. Hocamız bugüne kadar Yusuf Yazıcı, Abdulkadir Ömür, Uğurcan Çakır, Abdulkadir Parmak ve Hüseyin Türkmen gibi birçok yıldız futbolcuyu yetiştiren bir teknik adamdır. Biz takımın iskeletini koruyarak iç transferlerimizi sürdürüyoruz.  Sadi Tekelioğlu hoca, alt yapıya önem veren birisi. Şu anda Pazarspor’dan kaleci Ebubekir ile bir görüşmemiz sürüyor, önümüzdeki günlerde netlik kazanacak. Onun haricinde Kasımpaşaspor’dan ve Çorumspor’dan oyuncular kiralayacağız. Isparta’nın Süper Lig’de ki gururu Yusuf Erdoğan’da bizlere transfer konusunda yardımcı oluyor. Bütün transferlerimizi Sadi hocamızın onayıyla yapacağız” diye konuştu.

*HABER MERKEZİ

 

 

Bu haber 1323 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...