“Sivil Toplum kuruluşlarımızın değerini çok iyi biliyorum”

11 Eylül 2020 17:08

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Isparta Şubesi Başkanı Yalçın Baysan ve yönetim kurulu üyeleri, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'i ziyaret etti.
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in çalışmalarını yakinen takip ettiklerini ve takdirle karşıladıklarını söyleyen MÜSİAD Isparta Şubesi Başkanı Yalçın Baysan, “Halkımızın ve şehrimizin kalkınması için yapmış olduğunuz çalışmalar çok önemli” dedi.
Isparta Belediyesinin Covid-19 çalışmalarından bahseden ve dezenfeksiyon ile maske dağıtımının önemine dikkat çeken Baysan, şehrin kalkınması ve hizmet noktasındaki yatırımlardan da övgüyle bahsetti. Isparta'nın kangren haline gelmiş ITKM inşaatının başlaması, kötü kokunun giderilmesi, meydanların düzenlenmesi, trafik konusunda yapılan çalışmalar, Tarihi Üzüm Pazarı restorasyonu, Matbaalar Caddesinden de bahseden Baysan, “Başkanım çok büyük projelere imza atıyorsunuz. Şehrimizin kalkınması, güzelleşmesi noktasında güzel çalışmalara değiniyorsunuz. MÜSİAD olarak sizlere teşekkür ediyoruz” görüşlerinde bulundu.

Bu haber 1856 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...