TEŞEKKÜRLER ŞÜKRÜ BAŞDEĞİRMEN

22 Eylül 2020 14:42

                Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, göreve geldiği günden bu yana spora ve sporcuya destek veriyor. Seçim öncesi verdiği sözleri tek tek yerine getiren Başkan Başdeğirmen, Isparta’daki amatör 23 takıma toplamda 115 bin TL destek vermişti. Amatör kulüplerin sorunları dinleyen Başkan Başdeğirmen, yeni sezonda da desteğini sürdürecek. Bu da amatör kulüpler için Isparta tarihinde önemli bir adımdı. Çünkü amatör kulüpler unutulmuş ve kaderine terk edilmişti ve bu destekle amatör kulüpler nefes almıştı.

                Belediye Başkanı Başdeğirmen, şehrimizin profesyonel ligdeki tek temsilcisi Isparta 32 Spor’a şu ana kadar ki başkanlar arasında en büyük desteği veren başkan olarak tarihe geçti.  Takımın her zaman yanında olan başkan, pembe-yeşilliler, profesyonel lige çıksa da çıkmada da otobüsle ilgili verdiği sözü tuttu. Aslında Başkan’a otobüs talebinde bulunan kimselerde yoktu. Başkan, diğer şehirlerin takımlarının otobüsünü görünce neden Ispartaspor’un kendine ait  otobüsü yok diyerek girişimlerde bulundu. Otobüsün dış kaplaması da bir hayli güzel düşünülmüş.  Üst lig takımlarının konforunda olan  otobüste ilgi çekici ve şehrin tanıtımına katkı sağlamak amacıyla gül, lavanta, Eğirdir Gölü, Davraz ve Atabey Ertokuş Medresesi’nin görsellerine yer verildi. Şehrin tarihi ve turizm değerlerinin yer aldığı giydirmeyle takım otobüsü böylelikle gittiği illerde Isparta’yı tanıtacak. Bu da Isparta turizmine de büyük katkı sağlayacaktır.

                Belediye Başkanı Başdeğirmen’in “Çocukluk aşkım” dediği Ispartaspor’a böyle bir jesti yapması spor kamuoyunu da sevince boğdu. Ben bir Ispartalı sporseverler Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür ediyorum.

                Ayrıca Emre Akademi ve Emrespor’a destek veren Başkan Başdeğirmen, altyapı faaliyetlerine eğilen kulüpleri de yakından takip ediyor.

                Ayrıca Gençlik ve Spor Bakanlığı ile yaptığı çalışmalar sonrasında Isparta’ya Emre ve Fatih Mahallesi’ne 2 futbol sahası ve 17 semt sahası geleceğimizin kurtarıcısı gençlerin hayatına yön verecektir. Projenin içerisinde Sporcu Kamp Eğitim Merkezi, Yüzme Havuzu ve çok amaçlı tesisler de yer alacak. İnşallah bu projede en kısa sürede hayata geçecektir.

                Futbolun dışında bireysel ve hatta salon sporlarıyla da ilgili projelerinin olduğunu bildiğim Başkan Başdeğirmen’in görev sürecince spor projelerini hayata geçireceğini inanıyorum.

                Yıllar sonra belediye yönetimi spora değer veriyor ve destekliyor.

Bu haber 1613 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...