Sağlıklı yaşam için spor şart Sporun merkezi, Chakra Fitress

10 Kasım 2020 13:39

Chakra Fitness & SPA’da spor hocalarının  yanı sıra diyetisyen de kadrolu olarak görev yapıyor. Spor, diyet programı ile sağlıklı ve kalıcı kilo vermek çok daha kolay…

Isparta’ya ilk kez SPA ve Fitness sektörünü getiren İşadamı Burak Akpınar, Centrum Garden AVM’deki Chakra Fitness-SPA ile de yeniliklere imza atıyor. Chakra SPA-Fitness’de spor ile diyet programı birlikte yürütülüyor. Merkezde antrenörleri ile 1 diyetisyen kadrolu olarak görev yapıyor. Spor ve diyet programı ile sağlıklı ve kalıcı zayıflama yapmak çok daha kolay…

Chakra Fitness & SPA’da  Türk hamamı, sauna, havuz, fin hamamının bulunduğu merkezle ilgili konuşan Akpınar,  “Chakra Fitnes Merkezi’ni 2016 yılının sonunda açtık. Burası toplamda 2 bin m2 kapalı alan. İçerisinde yüzme havuzu, hamam, sauna, fin hamamı, fitnes salonu, kafeterya, masaj bölümü bulunmakta. Isparta’da bir ilk olarak hatta bölgede bir ilk. Fitnis spor salonunda diyetisyen hizmeti birlikte sunuluyor. İnsanlar spor yapmak istiyor ama zayıflamak da istiyor. Bilinçli bir yöntemle yapmak gerekiyor. Sadece sporla zayıflanmıyor. Diyetisyen hizmeti de veriyoruz. Diyet ve spor birlikte yapılması gerekiyor. Sadece diyet yapınca zayıflıyorsun ama spor yapmayınca geri alıyorsun. Spor, 7’den 70’e herkesin hayatında olmalıdır. Kardio cihazlarımız var. Yürüyüş ve koşu bantları. Dikey, yatay bisikletler. Elektrik makineleri, ağırlıklarla ilgili aletlerimiz var. Vücudun çeşitli bölgeleri için ayak, omuz, sırt, kol kaslarına yönelik cihazlarımız var. Sauna, hamam, buhar hamamı.

Havuzumuz 16 metre uzunluğunda, 9 metre genişliğinde yeterli ve çok güzel. Komple bir tesis.

Isparta’da fitnese ilgi var. İnsanlar kaliteli ve güzel mekan olunca geliyorlar. Bizim başka artılarımız da var. Soyunma odalarımızda havlu veriyoruz. Gelen üyelerimize hocalarımız vasıtasıyla program uyguluyoruz. Hem diyetisyenimize yönlendiriyoruz hem spora. Hocalarımız birbiriyle koordineli olarak program yapıyor ve takip ediyor.

Vücut kası geliştirmek için gelenler de oluyor. Bu sefer ona göre program yapılıyor” dedi.

                Ayrıca milli takım sporcularını kucakladıklarını ve sahip çıktıklarını belirten Akpınar, Isparta 32 Spor ve Emresporlu futbolcuları da spor merkezlerinde ağırladıklarını sözlerine ekledi.

                Chakra Ftiness ve Spa Merkezi Müdürü Gülşen Altınkaya ise sağlıklı yaşam için sporun önemine dikkat çekerek, fitnes ve spa merkezlerine tüm vatandaşları davet etti. Pandemi döneminde virüsten korunmak için tüm önlemlerin alındığını belirten Altınkaya, alanında uzman eğitmenlerle çalıştıklarını dile getirdi.

                Chakra Fitness Antrenörleri Derya Demiral ve Çiğdem Alpoğuz, reformer pilates, pilates, fitness, kilo alma-verme hizmetlerinde bulunduklarını belirterek, “Ayrıca yüzme havuzumuz ve Spa merkezimiz var. Tam bir spor merkezi burası. Sağlıklı yaşam için spor şart. Spor yaparken de kendinizi güvende hissedeceğiz tesislerde yapmak çok daha önemli” dedi.

*HABER MERKEZİ

Bu haber 2912 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...