Usku: Teknik Direktörün valizi açılmaz

10 Aralık 2020 15:42

                Çiğli Belediyespor ve Ispartaspor’un eski antrenörlerinden Hüseyin Usku, Kanal 32 ekranlarında yayınlanan Levent Doğan ile Spor Vakti Programına konuk oldu. Gazeteci Levent Doğan’ın sunup hazırladığı Spor Vakti Programına Gazeteci ve Spor Yazarı Osman Yılmaz da yorumlarıyla renk kattı.

                Geçtiğimiz yıl Ispartaspor’dan Gökhan Çelebi ile takımdayken görevlerine son verilmesine bir anlam veremediğini ve neden gönderildiklerinin açıklanmadığına dile getiren Usku, “Maalasef ülkemizde en küçük bir başarısızlıkta teknik adamların bileti kesiliyor. 1 mağlubiyet aldın mı günah keçisi hocalar oluyor. Teknik direktörün valizi açılmaz. Sürekli kapılı kalır. 3. Ligde takımlar çok şanslı. Buranın kıymetini bilmek lazım. Profesyonellik çok yarı bir şey.  Ayrıca yöneticileri ve spor adamlarını küstürmemek lazım. Bülent Sarıgül, Mustafa Özaydın ve Galip Küçükyaman gibi başkanların emekleri büyük. Fedakar yöneticilerimiz var. İnsanları küstürmeyelim. Bir olalım, birlik olalım.  Takımımızı destekleyelim. Devre arasında takviyeler olursa başarı kaçınılmaz olur” dedi.

                Usku, ayrıca amatör sporla da ilgili çağrıda bulunarak, “Amatör liglerin durumuyla ilgili maçlar başlanmadığı için antrenörler, sporcular ve çalışanlar mağdur. Binlerce kişi yok saymamak lazım” diye konuşu.

*HABER MERKEZİ

Bu haber 1620 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...