ISUBÜ Yalvaç MYO Aşçılık Bölümü öğrencisi Serhat Doğramacı, Masterchef Şampiyonu oldu

5 Ocak 2021 15:09

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Yalvaç Meslek Yüksekokulu Aşçılık Bölümü öğrencisi Serhat Doğramacı, TV8’de yayımlanan ve aşçılık alanının en popüler yarışması haline gelen Masterchef’te büyük başarı gösterdi.

Yarışma formatı içerisinde, yarışmanın başından bu yana bütün elemelerden başarıyla çıkan Serhat Doğramacı, üç yarışmacının mücadele ettiği finallerde şampiyon oldu.

Yarışmanın başından beri gerek ustalığı gerekse iletişimi ile favori olarak gösterilen Yalvaç MYO’lu Serhat’ın başarısı gurur verirken, okulun isminin duyulmasına katkı sağlaması da sevinç yarattı. SERHAT DOĞRAMACI’NIN ÖĞRENCİLİKTEKİ YARIŞMA BAŞARILARI

Yalvaç MYO Aşçılık Bölümü öğrencisi Serhat Doğramacı’nın mesleki başarısı öğrencilik dönemindeki yarışmalarda da kendisini göstermişti.

Serhat Doğramacı’nın okulumuz adına katıldığı biri uluslararası biri ulusal iki yarışmada elde ettiği şampiyonluklar ve başarılar, bugünkü başarısının da işaretleri olmuştu.

Yalvaç MYO Aşçılık Bölümü öğrencisi Doğramacı, 14. Uluslararası İstanbul Gastronomi Festivali "Üniversiteler Düzeyi"nde, Makarna Kategorisi'nde altın madalya, Ana Yemek Kategorisi'nde gümüş madalya, Balık Kategorisi'nde ise bronz madalya kazanmıştı.

Öğrencimiz Doğramacı, Fethiye'de gerçekleştirilen bir ulusal aşçılık yarışmasında da makarna dalında altın, ana yemek ve tatlı dalında bronz olmak üzere toplamda üç madalya kazanmıştı.

*HABER MERKEZİ

 

 

Bu haber 1788 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...