BİLGİÇ´TEN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

11 Ocak 2021 16:17

TBMM Başkanvekili ve AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Bilgiç, haberleşme, iletişim ve yayıncılık alanındaki teknolojik gelişmelere paralel olarak basın yayın araçlarının da kendilerini yenilediğini, bu sebeple medya mensuplarının da mesleklerini çok daha modern imkanlarla icra edebildiğini kaydetti.

Hükümet olarak basın çalışanlarının özgür bir ortamda görev yapabilmelerine ve gerekli  düzenlemeleri yapmaya her zaman öncelik verdiklerini kaydeden Bilgiç, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Önümüzdeki süreçte de eksiklikleri giderme konusunda kararlıyız.

Günümüz Türkiye'sinde medyanın geçmiş dönemlere kıyasla daha özgür ve de çok sesli hale gelmesinde hükümetimizin öncülük ettiği demokratikleşme ve şeffaflaşma politikaları da kilit rol oynamıştır. Bu düşüncelerle, basın çalışanlarının haklarını düzenleyen yasanın yürürlüğe girmesinin yıl dönümü olan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, tüm medya mensuplarımıza başarılar diliyorum."

*HABER MERKEZİ

 

Bu haber 1548 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...