“BU LİGİN SÜRPRİZ ŞAMPİYONLUĞUNA ADAY TAKIM BİZİZ”

11 Şubat 2021 16:09

                Gelendostspor Kulüp Başkanı İsmail Esen, Levent Doğan ile Spor Vaktinde takımın son durumuyla ilgili konuştu. Başkan Esen, “Artık Gelendostspor’un  bordo mavi ve Miryo aslanı olan bir logosu vardı, bunun tesciline çok yaklaştık. Gelendostspor, aynı Isparta’nın yeşil pembesi gibi kendine öz renklerle değişecek. Logo da değişiyor, renklerde değişiyor. Logo altın sarısı ile turkuaz renklerinden oluşacak. Taraftar grubunun adı da Anadolu Kartalları olacak.” dedi.

Yeni sezonla ilgili de Gelendost Kaymakamı Onur Alimoğlu ve Belediye Başkanı Mehmet Sezgin’e teşekkür eden Esen, “Hiç kimse lige düşmek için çıkmaz. Biz Allah’ın izniyle beklediğimin üstünde bir kadroya sahip olduk. Bu ligin sürpriz şampiyonluk adaylığına biz adayız” diye konuştu.

Gelendost’lu yatırımcı ve sponsor olmak isteyen gönlü bol insanlar sponsorluk için gerekli sermayeyi verdiğini belirten Başkan Esen, takıma desteğin her geçen gün artacağına inandığını söyledi. Başkan Esen, Bir işadamımız, ‘Sizden tek ricam var, kendi firmamın logosu olmasın’ diyerek takımın üzerinde marka olarak kendi markasını değil de, Miryokefalon’un markasının olmasını istiyor dedi. Takıma bu şekilde gönül verenler sayesinde bizim sırtımız yere gelmez. Bilirde veya ilçede kamu görevlisi çok önemlidir. Gelendost’ta da kaymakamımız bize ve spora çok destek veriyor. Ayriyeten gençlerin madde ve sanal bağımlılıklarını ortadan kaldırmak veya engellemek için belediye ile ortak bir çalışmamız var. Süper lig takımlarından birinin altyapı seçmelerini Gelendost’a getirmeyi düşünüyoruz.

Bu hizmeti ücretsiz olarak verip, sahaya ailesiyle gelmesini ve bir şenlik havasında sporunu yapmasını sağlayacağız” diye konuştu.

Öte yandan Kulüp Başkanı İsmail Esen Stadın üstüne 360 derece dönebilen kamera koyulacağını açıkladı.

*HABER MERKEZİ

 

Bu haber 2101 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...