“Isparta´ya layık bir takım olmaya çalışıyoruz”

11 Mart 2021 16:32


Isparta 32 Spor'da 2. Kaptan Efşan Geçgin, “Geçen sene oldu gibi Allah izin verirse şampiyon olacağız” dedi.

Misli.com 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Isparta 32 Spor'da 2. Kaptan Efşan Geçgin, Play-Off yolunda açıklamalarda bulundu. Haftayı bay geçiren ve önümüzdeki hafta şampiyonluk adaylarından Esenler Erokspor'u ağırlayacak olan pembe-yeşillilerde moraller yerinde.
Geçtiğimiz yılki Ispartaspor'un başarılı olan kadrosunda yer alan ve 3. Lig sevinci yaşayan Geçgin, kenti birlik ve beraberliğe davet etti.
1992 Ankara Keçiören doğumlu olan Geçgin, 2009 yılında Gençlerbirliği'nde profesyonel olan Hacettepe, Aydın 1923, Bergama, Sarayköy 1926, Sakaryaspor, Bergama Belediyespor, Ankara Demirspor, Turgutluspor, Manavgat Belediyespor ve Isparta 32 Spor takımlarının formalarını giydi.
2. Lig'de 25, 3. Lig'de 176, Bölgesel Amatör Lig 43 maçı bulunan Geçgin, son 2 sezondur Isparta 32 Spor'un formasını giyiyor.
Hedefleri için çok çalıştıklarını dile getiren Efşan Geçgin, “Geçen sene oldu gibi Allah izin verirse şampiyon olacağız. Atakan başkanın ve bizim çabamızla. Daha sonrasında bir oluşum içerisine girdik 3. ligde başarılı olmak istiyorduk bunu da yaptığımızı düşünüyorum. Onun haricinde yeni bir hoca değişikliği oldu. Yeni bir sayfa açtık. Önümüzde ki hafta Esenler Erok maçı var. Bu maçta galip gelmek zorundayız. İçerde oynuyoruz bizim için önemli bir maç Isparta'ya layık bir takım olmaya çalışıyoruz. İnsanların taktir ettiği bir takım olacağız. Hedefimiz için çalışmaya devam ediyoruz. Esenler Erok maçında galip gelip yolumuza devam etmek istiyoruz.
3. lig ile bölgesel Amatör Lig arasında fark var. Bölgesel Amatör Lig biraz daha sert geçiyor. Futboldan başka futbol oynamaya çalışmayan takımlar var. Ama 3. lig öyle değil. Takımlar belirli amaçlara oynuyor ama bizde zaman zaman bizde bu sertliği yaşıyoruz. Önemli oyuncularımız var. Ona göre önlemler tabiki alacaklar. Ama biz Ispartaspor camiasıyız. Buna göre rakipler tabi ki önlem alıp sert oynayacaklardır. Anlayışla karşılıyoruz. Ama dediğim gibi Bölgesel Amatör Lig ile 3. Lig arasında gerçekten fark var. Bölgesel Amatör Lig çok daha zorlu çok. Daha çetin geçiyor. Ama 3. Ligde biraz daha profesyonelce benim düşüncelerim böyle” diye konuştu.
LEVENT DOĞAN

Bu haber 2380 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...