GALİBİYET HASRETİ BİTSİN..

30 Mart 2021 18:34

Pembe-yeşilliler, 7 maçtır 3 puana hasret. Isparta 32 Spor, Çarşamba günü Yalovaspor’la deplasmanda oynayacağı karşılaşmayı kazanarak çıkışa geçmek istiyor.

Misli.com 33. Lig 3. Grupta mücadele eden Isparta 32 Spor galibiyete hasret kaldı. Pembe-yeşilliler, 7 maçtır galibiyete hasret.  Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan, daha sonra Play-Off hedefi koyan pembe-yeşilliler, 38 puanla sekizinci sırada yer alıyor.

Pembe-yeşilli ekip en son 11 Şubat tarihinde deplasmanda İçel İdmanyurduspor’u 1 – 0 yendi.  Bu galibiyetin ardından sırasıyla 17 Şubat’ta sahasında Şile Yıldızspor ile 0 – 0 berabere kalırken, 21 Şubat tarihinde deplasmanda Altındağspor’a 1 – 0 yendi. Pembe-yeşilliler, Osmaniyespor ile 1 – 1 berabere kaldı. Daha sonra ligde kümede kalma mücadelesi veren Erbaaspor’a konuk olan Isparta 32 Spor, sahadan 3 – 1  mağlup ayrıldı. Sahasında grubun şampiyonluk ekiplerinden Erokspor’a 2 – 0 yenildi. Pembe-yeşilli ekip ardından Gölcükspor deplasmanından da 3 – 1’lık mağlubiyetle kente döndü. Isparta 32 Spor, geçtiğimiz hafta ise kümede kalma mücadelesi veren  Elazığ Karakoçanspor’la 2-2 berabere kaldı.

Pembe-yeşilliler, Çarşamba günü deplasmanda ligin son sırasına demir atmış olan Yalovaspor ile karşılaşacak.

*LEVENT DOĞAN

 

Bu haber 1586 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...