KARAHAN AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

4 Nisan 2021 15:29

Isparta Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı ve Haber Gazetesi Sahibi Şevket Karahan ile eşi Fidan Karahan’ın büyük oğulları Batuhan, hayatını Beyza Yalçın ile birleştirdi. 

Fidan ve Şevket Karahan çiftinin oğlu Batuhan ile Havva ve Şerafettin Yalçın çiftinin kızı Beyza, Perşembe günü Favori Düğün Salonunda saat 16:00’da gerçekleştirilen nikah merasimiyle hayatlarını birleştirdiler.

Pandemi tedbirleri kapsamında kısıtlı sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleştirilen törende, genç çiftlerin nikah şahitliklerini Vali Ömer Seymenoğlu, İl Emniyet Müdürü Metin Akay, Esnaf Odaları Birlik Başkanı Ahmet Tural ile Ramazan Anakut, Doğuhan Karahan ve Gizem Dal üstlendiler.

SONSUZ MUTLULUĞA EVET DEDİLER

Geçtiğimiz Perşembe günü Favori Düğün Salonunda yapılan nikah merasiminde Batuhan ve Beyza çifti sonsuz mutluluğa EVET dediler. Nikah şahitliği sonrası genç çiftlere öğüt veren Vali Ömer Seymenoğlu, ‘Gençlerimizi ve ailelerini kutluyorum. Ömür boyu mutluluklar diliyorum. Topluma ve ailelerinize her daim örnek olun. Anne ve babalarınızı hiçbir zaman ihmal etmeyin” dedi.

Bu haber 1652 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...