Kirazlıdere’ye savaş uçağı

5 Nisan 2021 16:30

Isparta Belediyesi’nin Kirazlıdere rekreasyon düzenlemesi sona doğru yaklaşıyor. Kirazlıdere’de birçok sürpriz Isparta halkını bekliyor.

Başkan Başdeğirmen, gençlere ve çocuklara havacılığı sevdirmek amacıyla Isparta’ya Eskişehir’den savaş uçağı getirtti. F4 savaş uçağı  Kirazlıdere’de sergilenecek. Başkan Başdeğirmen, Kirazlıdere’de montajı devam eden savaş uçağını görmek için eşi ile birlikte Kirazlıdere’ye çıktı. Uçağın kokbitine binen Başdeğirmen eşi Şadiye hanım ile birlikte fotoğraf çektirdi. Başkan Başdeğirmen, kendi Facebook hesabından şu paylaşımı yaptı:

“Gençlerimize ve çocuklarımıza havacılığı sevdirmek, Türk Havacılığının gücünü sergilemek amacıyla Eskişehir’den aldığımız F4 Fantom savaş uçağımızı Kirazlıdere’ye getirdik. Montaj çalışmalarına başlandı. Yakında halkımızın ziyaretine sunacağız. Talebimizi anında yerine Milli Savunma Bakanımız sayın Hulisi Akar ile Esşişehir 1. Ana Jet Üssü Fabrikalar Müdürlüğü Komutanı Tümgeneral Gürhan Ergürhan’a Ispartalı hemşehrilerim ve çocuklarımız adına teşekkür ederim.”

*HABER MERKEZİ

 

Bu haber 2444 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...