Ispartalı güzel Duygu Cerit, Avrupa’nın en büyük Gelinlik Defilesine katıldı

11 Nisan 2021 14:30

Emrespor Binicilik Kulübü Sporcusu Duygu Cerit, aynı zamanda modellik yapıyor. Daha önce güzellik yarışmalarında derece alan Akdeniz Güzeli Cerit, Çırağan Sarayında 210 modelin katıldığı Avrupa’nın en büyük gelinlik defilesine katıldı.

Avrupa’nın en büyük gelinlik defilesi Çırağan Sarayı’nda gerçekleşti. "5. Gelin Damat Fashion Day 2021" 7-8 Nisan tarihlerinde İstanbul Çırağan Sarayı'nda düzenlendi. Defilelerde 51 modacının 210 gelinliği sergileniyor. Gelin Damat Dergisi bünyesinde imtiyaz sahibi Ferhat Muğurtay organizatörlüğünde düzenlenen “5. Gelin Damat Fashion Day 2021” Avrupa’nın en büyük gelinlik defilesi gerçekleşti. 7-8 Nisan tarihlerinde İstanbul Çırağan Sarayı’nda gerçekleşecek defilede İvana Sert, Özlem Yıldız, Wilma Elles, Ece Gürsel, Gözde Mukavelat, Tuğba Özay, Günay Museyeva ile birlikte 49 manken podyuma çıktı. 51 modacının toplamda 210 model gelinliği sergilendi.

Avrupa’nın en büyük gelinlik defilesine katılan Isparta’yı temsilen katılan Akdeniz Güzeli Ispartalı Duygu Cerit ise geleneksel bir gelinliği taşıdı. Ünlü isimlerle aynı podyumda yer alan Cerit,  zaman zaman da yarışmalara ve defilelere katılıyor. Sade bir gelinlik taşıdığını Show Haber’e anlatan Ispartalı Model Cerit, güller diyarını en iyi şekilde temsil ettiğini söyledi.

*LEVENT DOĞAN

 

Bu haber 1804 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...