ISPARTA 32 SPORDA HEDEF LİDER SOMASPOR’U DEVİRMEK

29 Nisan 2021 15:53

Pembe-yeşilliler, lider Somaspor maçının hazırlıklarını galibiyet parolasıyla sürdürüyor.

                Misli.com 3.Lig 3. Grup’ta mücadele eden Isparta 32 Spor’da gözler Somaspor maçında.  Çarşambaspor’u deplasmanda yenerek Play-Off’a kalan pembe-yeşilliler, Somaspor’u da dize getirerek bir üst tur maçına moralli gitmek istiyor. Zira Isparta 32 Spor’un lideri devirmesi, Çatalcaspor’un Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü ile oynayacağı maçta puan kaybıyla ligi dördüncülükle tamamlama durumu da bulunuyor.

                Isparta 32 Spor, 47 puanla beşinci sırada bulunurken Play-Off’taki rakipleri ise Esenler Erokspor, İçel İdmanyurduspor ve Çatalcaspor olacak. 4. Grupta ise bu hafta şampiyon Adıyaman ve Bursa Yıldırım takımlarından biri olacak. Muhtemel rakipler arsında Düzce, Kelkit ve Aksaray Belediyespor takımları da bulunuyor.

                Isparta 32 Spor Teknik Direktör Hakan Şimşek nezaretinde hazırlıklarını sürdürüyor. Şimşek, “2. Lig için inancımız tam. Play-Off müsabakalarında şampiyonluğu  istiyoruz. Bütün sezonun emeğini play – off maçlarında alacağımızı düşünüyorum. Çok çalıştık hala daha çalışıyoruz. Hedefimiz: Ispartaspor’u 2.Lig’e çıkarmak” dedi.

*Levent Doğan

 

Bu haber 1316 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...