“Ş.Karaağaç’ta güzel şeyler yapıyoruz”

29 Nisan 2021 15:55

Ş.Karaağaç Belediye Başkanı İsa Çarkacı beraberinde AK Parti Ş,Karaağaç  İlçe Başkanı Selçuk Gökmen ve İl Kültür Turizm Müdürü Ali Göçer ile birlikte Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’ı ziyaret etti. Ziyarette Haber Gazetesi Yazı İşleri  Müdürü Tuna Ünal, Nokta Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Tayfun Yılmaz ve Duayen Gazeteci eski  IGC Başkanı Nasuh Özkan’da hazır bulundu.

Ş.KARAAĞAÇ’TA GÜZEL ÇALIŞMALARIMIZ VAR

Ş.Karaağaç’ın TBMM Başkan Vekili Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’in de vermiş olduğu desteklerle güzel hizmetlere kavuşturulduğunu belirten Ş.Karaağaç Belediye Başkanı İsa Çarkacı, ilçedeki yolların tamamen asfaltlandığını hatırlatarak, “Ancak ilçemize son yıllarda gelmeyenler hala ilçemizdeki yolları kötü olarak biliyorlar. Halbuki ilçemizin yolları tamamen asfaltlanmış durumdadır. İlçemize yeni bir park kazandırdık. Aynı zamanda yürüyüş yolu olarak  da kullanılan parkımız mini bir park haline dönüştürdük. Yine ilçemizde şehir parkı adı altında yeni bir park yapıyoruz.

Bu parkın yapımı konusunda TBMM Başkan Vekilimiz Milletvekillimiz hemşehrimiz Sayın Süreyya Sadi Bilgiç’in büyük desteğini gördük. Kendilerinin sağladığı 500 bin liralık destek ve belediyemizin de imkanları ile yapımı devam eden Şehir Parkının içerisinde kültürel etkinliklerin yapılabileceği mekanın yanı sıra çocuk oyun alanı ve yöresel ürünlerin satışının yapılabileceği alanda bulunacak” dedi.

Ş.Karaağaç Belediye Başkanı İsa Çarkacı, ilçenin altyapı çalışmalarının da geçtiğimiz yıllarda tamamlanarak en önemli sorunun da çözüme kavuşturulmuş olduğunu sözlerine ekledi.

*Haber Merkezi

Bu haber 1389 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...