Isparta İHH’dan Yetimlere İftarlık dağıtıldı

29 Nisan 2021 16:00

Her yıl Ramazan ayının 15. Günü gerçekleştirilen ‘Dünya Yetimler Günü’nde İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilciliği tarafından 125 yetim aileye iftar yemeği dağıtıldı. İl Temsilcisi Osman Akçil; “Emeği ve katkısı olan hayırseverlerimize dağıtımda görev alan arkadaşlara teşekkür ediyorum” dedi.

 “TÜM YETİMLERİMİZİN DÜNYA

YETİMLER GÜNÜ KUTLU OLSUN”

Söz konusu etkinliği her yıl Yetimleri belli bir yere toplayarak iftar yemeği düzenleyerek gerçekleştirdiklerini ancak bu yıl Koronavirüs Pandemisi nedeniyle iftar yemeklerini bizzat yetimlerin adreslerine ulaştırdıklarını ifade eden İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilcisi Osman Akçil, Başkan Yardımcısı Ruhi Uygun ve Isparta İHH Yetim Birimi Sorumlusu Baki Yazan konu ile ilgili olarak yaptıkları açıklamada şu bilgileri verdiler; “Bilindiği gibi, her yıl Ramazan ayının 15. Gününde ‘Dünya Yetimler Günü’ olarak kabul ediliyor ve bu günde yetimlere yönelik bir dizi etkinlikler düzenleniyor. Biz de İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilciliği olarak bu yıl ‘Yetim Gülerse Dünya Güler’ teması çerçevesinde bu yıl Ramazan ayının 15. Günü olan 27 Nisan 2021 Salı günü yani dün 125 yetim aileye iftar yemeği ulaştırdık.

“KORONAVİRÜS NEDENİYLE BU YIL İFTAR

YEMEĞİMİZİ YETİMLERİN EVLERİNE GÖTÜRDÜK”

Isparta İHH olarak her yıl Dünya Yetimler gününde yetimleri belli bir yere toplayarak iftar yemeği düzenliyorduk. Ancak bu yıl Koronavirüs Pandemisi nedeniyle bu etkinliği düzenleyemedik. Bunun yerine iftar yemeklerini bizzat yetimlerin adreslerine ulaştırdık. Bu etkinliği gerçekleştirmemizde bizlere yardımcı olan, emeği ve katkısı olan hayırseverlerimize ve dağıtımda görev alan arkadaşlara teşekkür ediyoruz” dediler.

*Haber Merkezi

 

Bu haber 1466 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...