Isparta Gazeteciler Cemiyetinden Başsağlığı

30 Nisan 2021 17:47

IGC Başkanı Mustafa Baş, Genç meslektaşımız Soner Toros’un zamansız vefatı dolayısıyla yayınladığı mesajda, “Tarif edilemez bir acı yaşıyoruz. Meslektaşımızın ani vefatı hepimizi yasa boğdu” dedi.

Son 32 Haber Sitesi Sahibi Isparta’nın genç ve başarılı gazetecilerinden Soner Toros  koronovirüse  yenik düşerek aramızdan ayrıldı.

Isparta Belediyesi Özel Kalem Müdürü Dilek Toros’un eşi ve bir kız çocuk babası olan meslektaşımız Soner Toros’un ani vefatı Isparta Basınını derinden sarstı. Herkesin iyileşip tekrar sağlığına kavuşur düşüncesiyle beklediği bir sırada dün saat 12.00 sıralarında gelen ölüm haberi hepimizi üzdü. Meddem Hastanesindeki tedavisine olumlu yanıt vermeyen Soner Toros yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak vefat etti.

Soner Toros’un vefatının ardından sevenleri ve meslektaşları Meddem Hastanesine akın ederek duruma ilişkin bilgi almaya çalışırken, aile yakınlarına da taziyelerini ilettiler.

TAZİYE MESAJI

Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş, genç meslektaşımız Soner Toros’un vefatı dolayısıyla yaptığı açıklamada:

“Kardeşim kadar sevdiğim ve değer verdiğim Soner’i kaybetmenin  derin üzüntüsü içerisindeyim. Sakin başlayan karantina sürecinin ölümle sonuçlanacağı aklımızın ucundan bile geçmiyordu. Kendisiyle her gün konuşurken iyi olduğunu dile getirip her zamanki sevecen tavırları ile espriler yapıyordu. Ancak daha sonra ağırlaşarak yoğun bakıma kaldırılan Soner kardeşimiz maalesef kurtarılamadı ve aramızdan ayrıldı.

 Isparta Basınına büyük katkıları olan ve geliştirdiği değişik projeleriyle Isparta Basınına renk katan Soner kardeşimizi hiçbir zaman unutmayacağız ve unutturmayacağız. Kendisine Allah’tan rahmet dilerken, ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Mekanın cennet olsun Soner.”

*Haber Merkezi

 

Bu haber 1381 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...