BELEDİYE MECLİSİNDEN İSRAİL’İ KINAMA VE FİLİSTİNE DESTEK

18 Mayıs 2021 15:30

“İsrail, İslam aleminin 11 ayın sultanı olarak kabul ettiği huzur ve bereket Ramazan Ayımız

ve akabinde Ramazan Bayramı’mızda, Kudüs’te sivil ve savunmasız Müslüman Filistin halkına yönelik uyguladığı kanlı saldırılarını ve baskıcı politikalarını artırmış, bebek, kadın yaşlı demeden çok sayıda masum Filistinlinin şehit olmasına ve yaralanmasına sebep olmuştur.

Gazze’nin yoğun füze bombardımanı altında kalıp ortak yaşam alanlarının vurulduğu,

Filistinlilerin nesillerdir yaşadıkları Kudüs’ün Şerh Cerrah ve Silvan mahallerinde ki evlerine el konup zorla tahliyelerine yönelik operasyonların tamamen hukuk dışı ve gayri insani olduğunu görmekteyiz.

İsrail askerleri Mukaddes Mekan Mescid-i Aksa ve çevresini ablukaya almış ibadet etmek isteyen ve özgürlükleri kısıtlanan Filistinlilere gaz, plastik mermi ve ses bombaları ile Saldırılarda bulunmaktadır. Bu sebeple çocuklar, gençler ve birçok Filistinli yaralanmış ve baskı zulüm hala devam etmektedir.

Bizler ISPARTA Belediye Meclisinde Grubu bulunan ADALET VE KALKINMA PARTİSİ,

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ, İYİ PARTİ VE BAĞIMSIZ Meclis üyeleri olarak Filistinli Kardeşlerimizin maddi ve manevi her daim yanlarında olduğumuzu belirtiyor İsrail’in yapmış olduğu bu zulmü  ve hukuk tanımazlığını şiddetle kınıyoruz..”

*Haber Merkezi

Bu haber 1319 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...