IŞIKKENT Mahallesinden Başkan Başdeğirmen’e teşekkür

5 Haziran 2021 16:22

Işıkkent Mahallesi Muhtarı İbrahim Çil,  yıllar sonra gelen hizmetten dolayı Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür etti.

 Muhtar  Çil, muhtarlara ve vatandaşların görüşlerine önem veren bir belediye yönetimin olduğunu  kaydetti. Mahallerin sorunlarını iletmekte sıkıntı yaşamadıklarını dile getiren Muhtar Çil, “Son muhtarlık toplantısında Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen'le yaptığımız toplantıların istişaresi sonucun da Sayın Başkanımıza ilettiğimiz bazı cadde ve sokaklarda ki asfalt sıkıntımızı iletmiştik. Sayın Başkanım asfalt sezonunun başlamasıyla ve bizlerin talebi doğrultusunda bugün mahallemize asfalt çalışmalarını başlattı.

“15 YILDIR HİÇ ASFALT YAPILMAYAN CADDE VE SOKAKLARIMIZ VARDI”

12 cadde ve sokak da çalışmalarımız devam etmekte, akabinde yağmur suyu çalışması var. Asfalt  yapılması gereken cadde ve sokaklarımız da vardı. Biz bunu Başkan Bey’e ilettik. Kendileri de bu konuda bize yardımcı olacağını bildirdi. Başta Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen olmak üzere, Belediye Başkan yardımcımız Serkan Kaya'ya ve tüm ekibine teşekkür ederim.  Asfaltların bir çoğu, mahallemiz ilk kurulduğundan buyana yapılan asfaltlardı. 15 yıldır hiç asfalt yapılmayan cadde ve sokaklarımız vardı. Sağ olsun Başkanım ve ekibi sayesinde asfaltlarımız yenileniyor. Buda bizi mahalleli olarak mutlu ediyor.

Sayın Başkanım bizimle sürekli istişare halinde, sürekli Muhtarlar Derneğinin altında ve bireysel toplantılar yapıyoruz. Başkanım sürekli mahallelerimizi ve bizleri ziyaret ediyor.  Onure ediyor. Taleplerimizi mümkün olduğunca en hızlı en kısa şekliyle yerine getirmeye çalışıyor. Bu konuda Allah razı olsun, bizlere çok değer veriyor, bizim fikirlerimize çok değer veriyor buda bizi çok mutlu ediyor” dedi.

*Levent Doğan

Bu haber 1352 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...