IGC Başkanı Mustafa Baş’a ziyaretler sürüyor

5 Haziran 2021 16:42

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şube Başkanı Ali Savcı ve yönetim kurulu üyeleri Hilmi Yılmaz ve Emrah Çilenger, Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’ı ziyaret etti. IGC Başkanı Mustafa Baş gazilerimiz, aileleri ve şehit ailelerinin her zaman Isparta basınında baş tacı olduğunu söyledi.

IGC Başkanı Baş’ı son olarak Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şube Başkanı Ali Savcı ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti. Ziyarette, Oluşum Gazetesi ve Bomba32 internet sitesi Genel Müdür’ü Ali Çevikbaş, Nokta Gazetesi Sorumlu Müdürü Tayfun Yılmaz ve Haber Gazetesi Sorumlu Müdürü Tuna Ünal’da hazır bulundu.

BASININ DESTEĞİ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

IGC Başkanı Mustafa Baş’ın genç yaşta önemli bir konuma geldiğini ifade eden Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şube Başkanı Ali Savcı: “Mustafa Baş’a ve yönetim kuruluna başarılar diliyorum. Mustafa Başkan’ın sektörü adına önemli görevler yapacağına eminim. Kendisi aktif ve başarılı bir basın mensubu. Biz, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şubesi olarak her zaman gururlu ve onurluyuz. Bizler vatanımızın bekası için şehitlerimiz gibi canımızı ortaya koymaya hazırız. Şehitlerimizin ve gazilerimizin aileleri bizlere emanettir. Onların emanetlerine sahip çıkmamız hepimizin boynunun borcudur. Dernek olarak topluma kendimizi ifade etmeye devam ediyoruz. Bu süreçte basının büyük desteğini görüyoruz. Isparta basını ile her zaman gurur duyuyoruz. Sağolsun basın mensubu kardeşlerimizin bizleri hiçbir zaman kırmıyorlar.” Dedi.

SİZLERE EN İYİ HİZMETİ SUNMAK BİZİM GÖREVİMİZ

Konuklarının ziyaretinden dolayı oldukça mutlu olduklarını belirten IGC Başkanı Mustafa Baş’ta, gazilere ve şehit ailelerine hizmet vermekten dolayı şeref duyduklarını ifade etti. Baş: “Bence toplumun en kıymetli ve değerli insanlarının başında sizler geliyorsunuz. Askerimiz ve Polisimiz bizlerin baş tacıdır. Sizler en iyi hizmeti almalısınız. Sizlerde değeri maddiyatla ölçülmeyecek bir bedeli fazlasıyla ödediniz. Sizlerin sayesinde, toplumun bütün kesimleri görevlerini icra etmektedir. Gazetelerimiz, internet sitelerimiz ve televizyonumuz her daim sizlerin yanındadır” dedi. Ziyaret karşılıklı sohbetle devam etti.

İSMAİL PAŞA’DAN DESTEK

Geçtiğimiz gün Kara Havacılık Okulu Komutanı Tuğgeneral İsmail Yayan’ı da ziyaret ettiklerini ifade eden Başkan Ali Savcı: “Paşamızı makamında ziyarette bulunduk. Derneğimiz çalışmaları hakkında bilgi verdiğimiz komutanımız, Şehit Aileleri ve Gazi’lerimizin her zaman yanında olduğunu belirterek ziyaretimiz için memnuniyetini dile getirdi, kendilerine şahsım ve üyelerim adına teşekkür eder şükranlarımı sunarım.’ Dedi.

*Haber Merkezi

 

Bu haber 1335 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...