AKSU HEM’den IYAŞPARK’ta Sergi

27 Haziran 2021 12:55

Aksu Halk Eğitimi Merkezi tarafından ‘Bir ustaydık, Bin usta olduk’ isimli sergi açıldı. Söz konusu sergi bir hafta açık kalacak. Dün saat 11.00’de IYAŞPARK’ta gerçekleştirilen serginin açılış törenine;  İl Milli Eğitim Şube Müdürü Gönül Şahin, Aksu Belediye Başkanı Veli Kahraman, Eğitim Bir – Sen Şube Başkanı Hüseyin Arslan, Genç Memur – Sen İl Başkanı Bilal Demirtaş, Aksu İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Veli Kayacan ve diğer davetliler katıldı.

Aksu İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Veli Kayacan, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “İlçemiz Halk Eğitimi Merkezi Kursiyerlerimizin el emeği, göz nuru dökerek hazırladıkları ürünlerin sergileneceği sergimizin açılışını;  Aksu Belediye Başkanı  Veli Kahraman, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Gönül Şahin, Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Sayın Hüseyin Arslan, Genç Memur-Sen İlçe Başkanı  Bilal Demirtaş, İdareci, Öğretmen ve Misafirlerimizin katılımları ile IYAŞ AVM’de gerçekleştirdik.

Sergi Açılışımıza teşrif eden konuklarımıza, sergimiz için yer vererek bizlere bu imkanı sunan IYAŞ AVM Yönetimine ve Genel Müdür Sayın Celalettin Çalış Beye şükranlarımızı sunarız.  24-26 Haziran tarihlerinde açık olacak sergimize ziyaretçilerimizi bekliyoruz” dedi.

*Haber Merkezi

 

Bu haber 1277 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...