Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şubesi Genel Kurulu yapıldı ABDÜLKADİR ERSAL GÜVEN TAZELEDİ

27 Temmuz 2021 18:11

 

Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şubesi Genel Kurulu yapıldı

ABDÜLKADİR ERSAL GÜVEN TAZELEDİ

 

 

 

Türkiye Emekliler Derneğinin  14. Olağan Kongresi Halk Eğitim Merkezi Salonunda gerçekleştirildi.

Türkiye Emekliler Derneği Teşkilatlanma Genel Başkan Yardımcısı ve Isparta Şubesi Başkanı Abdülkadir Ersal ve Hayati Yıldız’ın yarıştığı seçimde oy kullanma işlemleri sona erdi.

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Başkanı Kazım Ergün’ün de katıldığı kongrede  Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural, Maden-i İş Odası Başkanı  İsmail Uygun, Şöförler Odası Başkanı Mehmet Yücedağ, diğer Oda Başkanları, muhtarlar veçok sayıda emekli katıldı.

860 kişinin oy kullandığı seçimde Genel Kurul gündem maddeleri tek tek onaylandı.

Gerçekleştirilen genel kurula mevcut başkan Abdülkadir Ersal ile Hayati Yıldız Aday olarak katıldı. Yapılan seçimi Abdülkadir Ersal 747 oy alarak kazandı.

Ersal’ın rakibi Hayati Yıldız ise 110 oy aldı.

Abdülkadir Ersal bir kez daha seçilerek emeklilerden güvenoyu aldı.

 

                Kongrede Türkiye Emekliler Derneği Teşkilatlanma Genel Başkan Yardımcısı ve Isparta Şubesi Başkanı Abdülkadir Ersal ise bir konuşma yaptı.

                Ersal, yaptıkları hizmetleri anlatan konuşmasında şunları söyledi:

“Memleketin her kademesinde çalışmış ömrünün son demlerinde rahatça yaşayabilmek için emekli olan saygı değer işçi, memur, Bağ-Kur, emekli, dul yetimleri hanımefendiler, beyefendiler 14.cü genel kurulumuza katılmalarınızla onurlandırdınız. Vefat eden emeklilerimize Allahtan rahmet diliyoruz. Derneğimizi ziyarete gelen emeklimize, yönetim kurulumuz ve personelimizle tatlı dil ve güler yüzlü olduk. Derneğimize gelen üyelerimizin her türlü resmi kurum ve kuruluşlardaki işlerini takip ettik çözüme ulaştırmaya çalıştık. Derneğimize gelen üyelerimizin maaşlarındaki kesintilerini neden kaynaklandığını,  kaç para maaş aldıklarını kendilerine gösterdik. Isparta’mızda  bulunan Özel Davraz Yaşam Hastanesi ve Özel Meddem hastanesiyle sözleşmeler yaptık. Üyelerimiz üye kimlik kartlarını göstermeleri halinde poliklinik, tetkik hizmetler, yatarak tedavi hizmetlerin de ameliyat hizmetlerinde profesör ve hocalar hariç %20 ila %30 varan indirimlerden faydalanacaklardır. Üyelerimiz üye kimlik kartlarını göstermeleri halinde Özel Kariyer Diş Hastanesinde %25 indirim sağlanmıştır. Özel hastanelerdeki üyelerimize sağlanan bu indirimlerden birinci derece yakınları da faydalanacaktır. Yine üyelerimize Isparta’mızda bulunan bazı iş yerlerinden indirim sağlanmıştır.

Üyelerimize hemen teslimatlı 6 ay taksitli kömür temin edilmiştir.

Üyelerimize taksitli kurban temin edilmiştir. (pandemi dönemi hariç) 

Üyelerimiz Ankara da misafir hanemiz, Erkek Narlıda Dinlenme Tesislerinden yararlanacaktır

Anlaşmalı avukatımız vardır, üyelerimiz danışma ücreti ödemeyeceklerdir.

Gülbirlikle %10 indirim

Zambak kuruyemişle %10

Bilgin Baharatta %10

Kolancı Şarküteri ile %10

Star Tuhafiye Ve Tamir İşlerinde %10

Otogar Altı Teco Akaryakıt Bayi İle Benzin, motorin, Lpg de İndirim

Isparta Petrol Turizmde %15 İndirim

Psikolog Hasan Gök ile % 25 %33 indirim

Bilir tekstil gelinlik moda evi ile %15 indirim sağlanmıştır.

Ramazan bayramında ihtiyaç sahibi üyelerimize hediye paketi verilmiştir

Kanal 32 görsel programında Bire Bir Programına katılarak emeklinin sorunlarını dile getirmiştir

Köylerde bulunan üyelerimizle zaman zaman buluşarak pandemi döneminde emeklilerin içinde bulunduğu sorunları dinledik  sorunlarını elimizden geldiği kadar çözmeye çalıştık.

Sayın Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen’i zaman zaman ziyaret ederek TOKİ  ile ilgili rahatsızlıklarımızı dile getirdik. Sayın başkan yaptığımız ziyaretlerde 2019 ve 2021 yılında çekilen TOKİ kuralarında çıkan 1002 konutun ihalesinin ihalesinin 15 mart 2021 de yapılacağını arkasından da 1500 konut yapılacağını bu konutları zaman içerisinde 5000 konuta tamamlayacaklarını müjdelemiştir. Üyelerimizin zor zamanlarında yanlarında olmaya çalıştık. Mutlu günlerinde düğün derneklerine katıldık. Üzüntülü anlarında cenazelerine katılarak sabırlar diledik üyelerimize mübarek gecelerde bayramlarda mesajlar gönderdik.

Emekliye verilen promosyonu her platforma dile getirerek artırılmasını sağladık. Emeklimize bayramlarda verilen ikramiyelerin yetersiz olduğunu gündeme getirerek artışını sağladık.

Isparta’mızda bulunana siyasi parti il başkanlarını ziyaret ederek pandemi zamanında emeklinin sıkıntılarını dile getirdik.

Bazı kurum ve kuruluşları yönetim olarak ziyaret ettik. Emekli olarak sıkıntılarımızı dile getirdik.

Geldiği günden beri gerek şahsımızla gerek gerek teşkilatımızla yakinen ilgilenen Sayın Valimiz Ömer Seymenoğlu’na, Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Başdeğirmen’e Isparta milletvekillerimize şahsım ve yönetim kurulum adına saygı ve sevgilerimi sunarım.”

 

Türkiye Emekliler Derneği Teşkilatlanma Genel Başkan Yardımcısı ve Isparta Şubesi Başkanı Abdülkadir Ersal’ın yönetiminde:

Elmas Öz, Sabri Şahin, Mehmet Şevik ve Mehmet Bozdoğan yer aldı.

Denetim Kurulu Asil Üyelerde ise:

İrfan Şentürk, Mehmet Tunç ve Hasan Daşyol yer aldı.

Bu haber 1614 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...