Eğirdir’de Tekvando Zafer Kupası müsabakaları nefesleri kesti

31 Ağustos 2021 15:08

Eğirdir Kaymakamlığı ve Eğirdir Belediyesinin ortaklaşa düzenlediği, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Kicks Boks Federasyonu ve Tekvando Federasyonu’nun destek verdiği İller Arası 30 Ağustos Tekvando Zafer Kupası heyecanı sürüyor.  İki gün sürecek müsabakalara 16 ilden 320 sporcu katıldı.

30 Ağustos Zafer Bayramının 99. yılı bu yıl Eğirdir’de coşkuyla kutlanıyor. Eğirdir Kaymakamlığı ve Eğirdir Belediyesinin ortaklaşa düzenlediği İller Arası 30 Ağustos Tekvando Zafer Kupası karşılaşmaları Kala önü meydanında gerçekleştirildi.   Yıldızlar ve Gençler kategorisinde gerçekleşen müsabakada sporcular madalya ve kupa almak için mücadele etti.

Tekvando Isparta İl Temsilcisi Emin Büyükkurt yaptığı açıklamada: " Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök'ün başkanlığında 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları için 16 ilden sporcularımızı davet ettik. Toplamda 320 sporcu geldi. Müsabakalarımız yıldızlar ve gençler kategorisinde oldu. Bu müsabakada sporcularımıza tecrübe kazandırmayı hedefliyoruz" dedi.

Müsabakalar öncesi 2019 Kick Boks şampiyonu Eğirdirli hemşehrimiz Arif Samet Kılıç, Balkan Şampiyonları Ahmet Aydın ve Yusuf Kısa FreeStyle gösterilerini yaptılar.

Eğirdir Belediyesi Tekvando Zafer Kupası Şampiyonasında Birinci dereceye  giren sporcuların ödüllerini Kaymakam Adem Çelik, Başkan Veli Gökve Protokol üyeleri verdi.

*Levent Doğan

 

Bu haber 1752 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...