Ispartaspor’un Maçları TRT Spor yayınlayacak

4 Eylül 2021 13:02

TFF 2.Lig ve TFF 3.Lig maçları TRT ekranlarında yayınlanacak. Böylece, bu sezon 2. Lig Beyaz Grupta Mücadele edecek olan Ispartaspor’un taraftarları ve sporseverlere mutlu bir haber geldi.

Böylece, Ispartaspor’un profesyonel Trabzon ekiplerinin de yer aldığı TFF 2. Lig ve 3. Lig maçları TRT ekranlarından yayınlanacak.

Bilindiği gibi Türkiye Profesyonel liglerinin ilimizdeki tek temsilcisi Ispartaspor 2. Lig Beyaz Grupta mücadele edecek. Alınan bu kararla birlikte Ispartaspor’un maçları da TRT’de yayınlanacak.

Hatırlanacağı üzere  lig maçlarını naklen yayınlayan kurum ve kuruluşlar, ilk bir ayda tüm takımların konumuna ve durumuna bakmaksızın naklen yayınlıyor. Daha sonra ise, liglerde hangi takımın şampiyonluğa hangi takımın ligde kalmaya oynadığı yavaş yavaş belirlenmesi ile yayıncı kuruluşlar çoğunlukla şampiyonluğa oynayan yani lider veya ilk üç sıradaki takımların maçlarını vermeye başlıyor. Alt sıralardaki takımların maçları ise nadir yayınlanıyor. Eğer, Ispartaspor 2. Ligde yapacağı mücadelede şampiyonluğa oynarsa bu daha çok maçının naklen yayınlanacağı anlamına geliyor.

*Levent Doğan

 

Bu haber 1538 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...