“ÜÇ PUANI ELİMİZDEN KAÇIRDIK”

7 Eylül 2021 17:45

Isparta 32 Spor Teknik Direktörü Tarık Söyleyici, Buca 1928 beraberliğini değerlendirdi. Söyleyici, “Maçın hakimi bizdik, deplasmandan galibiyetle dönebilirdik” dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun düzenlediği 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Isparta 32 Spor, sezonun ilk maçına Buca 1928 Spor’la oynadığı maçta 1-1 berabere kaldı. karşıya 17 saniye de M. Fuat Gölbaşı ile öne geçen Bucaspor'a, Isparta 32 Spor, 59. Dakikada Burak Aydın ile cevap verdi: 1-1.

Maç bu skorla tamamlandı.

                Isparta 32 Spor Teknik Direktörü Tarık Söyleyici, Buca 1928 maçını değerlendirdi. 2 önemli eksikle gittikleri Buca 1928 deplasmanında galibiyeti kaçırdıklarını söyleyen Teknik Direktör Söyleyici, “Maçın henüz 17. Saniyesinde geriye düştük. Erken gelen golün etkisiyle 10 dakika bocaladık. Bu dakikadan sonra oyun üstünlüğünü ele aldık ve maçın hakimi bizdik diyebilirim.  2 futbolcumuz sakatlığı ve kovid olması nedeniyle takımızın yanında olamadı. O nedenle o oyuncularımızın da aramıza katılması halinde çok daha güçlü bir Ispartaspor olacak. Ayrıca Kulüp Başkanımız Atakan Yazgan yoğun bir şekilde transfer çalışmalarını sürdürüyor. Takviyelerimiz olabilir” dedi.

                Koşan, mücadele eden ve organize ataklar yapan bir ekip  olduklarını söyleyen Teknik Direktör Söyleyici, haftalar ilerledikçe daha da iyi olacaklarını sözlerine ekledi.

*Levent Doğan

 

Bu haber 3025 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...