Tarık Hoca Gelecekten Umutlu

16 Eylül 2021 17:42

Isparta 32 Spor, 24 Erzincanspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.  Pembe-yeşilliler, henüz puanla tanışamayan rakibini  deplasmanda yenerek ilk galibiyetini almak istiyor. Teknik Direktör Söyleyici, gelecekle ilgili iddialı konuştu.

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Isparta 32 Spor’da gözler 24 Erzincanspor’da. Sezona Buca 1928 beraberliğiyle ve başlayan ve geçtiğimiz haftada Karatay Termal Konya 1922 ile 0-0 kalarak yenişemeyen pembe-yeşilliler, çıkış peşinde.

                Zorlu maçın hazırlıklarına başlayan Isparta 32 Spor, sezonun en uzak deplasmanlarından biri olan Erzincan’dan galibiyetle dönmeyi hedefliyor.

                Isparta 32 Spor, 24 Erzincanspor maçının hazırlıkların ı sürdürüyor.  Pembe-yeşilliler, henüz puanla tanışamayan rakibini  deplasmanda yenerek ilk galibiyetini almak istiyor.

                Isparta 32 Spor Teknik Direktörü Tarık Söyleyici, haftalar ilerledikçe uyum sorunun aşılacağını belirterek, “İlk 2 maçımızda koşan, mücadele eden ve asla pes etmeyen bir takım görüntüsü çizdiğimizi düşünüyorum. Oyun sistemimizde yavaş yavaş oturmaya başladı. Yeni bir takımımız. Elbette eksikliklerimiz olacak. 24  Erzincanspor’da bu ligin iyi ekiplerinden. Bizde iyi bir ekibiz. Mücadelemiz sürecek” dedi.

*Levent Doğan

 

 

Bu haber 1501 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...