ISPARTASPOR DEPLASMANDA GALİBİYETLE DÖNME HEDEFİNDE

15 Ekim 2021 17:06

Pembe-yeşilliler, Pazar günü Uşakspor'la deplasmanda oynayacağı maçı kazanarak çıkışını sürdürmek istiyor.
Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Ispartaspor, ligdeki 7. Maçında Uşakspor'la deplasmanda karşılaşacak. Karşılaşma 17 Ekim Pazar günü Uşak 1 Eylül Stadında saat 14.00'de oynanacak.
Karşılaşmayı Bilecik Bölgesinden Barkın Kara, Enes Biroğlu, Oğuzhan Yazır ve Ömer Kocabey isimli hakemler yönetecek. Maç EGE TV'den canlı yayınlanacak.
Geçtiğimiz hafta lider Pendikspor karşısında ilk mağlubiyetini alan ve ligde 4. Sırada bulunan Ispartaspor, Uşakspor'u yenerek çıkışını sürdürmek istiyor. Lige çok kötü başlayan ve son haftalarda toparlayan Uşakspor ise 7 puanla 13. Sırada yer alıyor. Uşak temsilcisi yeni hocası Veli Özdemir'le çıkışa geçmek istiyor.
Ispartaspor kafilesi bugün karayoluyla Uşak'a geçecek.,
Gruptaki diğer karşılaşmalarda ise 15 puanla lider durumda bulunan Pendikspor, 12. Sıradaki Akhisaspor'u ağırlayacak. Lig ikincisi Pazarspor haftayı geçiriyor. 13 puanla 3. Sırada bulunan Amed Sportif ise kümede kalma mücadelesi veren Kırklarelispor'la deplasmanda karşılaşacak.
Grup beşincisi 10 puanlı Zonguldak Kömürspor, ligde kalma savaşı veren Teco Karacabeyspor'a konuk olacak.
Haftanın maçında üst sıraları hedefleyen Kırşehir Belediyespor ise Tarsus İdmanyurduspor'u ağırlayacak. Orta sıralarda yer alan Nazilli Belediyespor ise Anagold 24 Erzincanspor'u konuk ederken Buca 1928 ise Eskişehirspor'la deplasmanda karşılaşacak.
LEVENT DOĞAN

Bu haber 1393 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...