KADİR BOYLU ORTAOKULU 4 KUPA KAZANDI

1 Kasım 2021 09:51

Kadir Boylu Ortaokulu düzenlenen yarışmalardan 4 kupa elde ederek büyük bir rekora imza attı. Kros'ta üçüncülü, Atletizm, Bocce ve Dartta birincilik elde eden Kadir Boylu Ortaokulu öğrencileri büyük bir başarı gerçekleştirdi.
Isparta'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından çeşitli etkinlikler düzenlendi. Etkinlikler kapsamında çeşitli spor branşlarında Cumhuriyet Kupası turnuvası gerçekleştirildi.
Kadir Boylu Ortaokulu düzenlenen yarışmalardan 4 kupa elde ederek büyük bir rekora imza attı. Kros'ta üçüncülük, Atletizm, Bocce ve Dartta birincilik elde eden Kadir Boylu Ortaokulu öğrencileri büyük bir başarı gerçekleştirdi. Kadir Boylu Ortaokulu Müdürü Talha Terkin, Beden eğitimi öğretmeni ve öğrencileri tebrik ederek sosyal medyadan şu görüşlere yer verdi. “ Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit Çiçek ve öğrencilerimizi yürekten kutlarız. Başarılarımızın artarak devam edeceğine inancımız tamdır. Kadir Boylu Ortaokulu başarının ve nitelikli çalışmaların öncüsü olmaya devam edecektir” dedi.
LEVENT DOĞAN

Bu haber 1206 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...