“ISPARTASPOR GÜZEL NETİCELER ALMAYA DAVEM EDECEK”

4 Kasım 2021 16:45

Ispartaspor Teknik Direktörü Tarık Söyleyici, “Türkiye bizi konuşuyor, bu genç takımla bu bütçeyle yapılan çıkışı, dolayısıyla bize güvenen, inanan büyük bir kitlemiz var. Onlar bize özeni göstermeye devam etsinler. Ispartaspor güzel neticeler almaya devam edecek. Tüm taraftarlarımızı da desteklemek üzere her zaman olduğu gibi Atatürk Stadyumuna bekliyoruz” dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Ispartaspor, hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde Ankara Demirspor'la cumartesi günü karşılaşacak.
Ispartaspor Teknik Direktörü Tarık Söyleyici, Ankara Demirspor maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Söyleyici, tüm sporseverleri maça davet ederek şunları söyledi:
“Bu hafta içeride cumartesi günü saat 13.00'de Ankara Demirspor ile oynayacağız. Ankara Demirspor'da bu Lig'in iddialı takımlarında birisi. Bizde şuan puan cetveline bakıldığında Play Off çizgisi içerisindeyiz. Bu Lig'de hatırı sayılan ciddi bir takımız. Bu hafta rakibimizi engeli aşarak mutlaka hanemize 3 puanı yazdırmak istiyoruz. Pistin üzerindeyiz, tüm taraftarları takımımızı desteklemek üzere, her zaman olduğu gibi cumartesi günü saat 13.00'de Atatürk Stadyumuna bekliyoruz. Allah'ın izniyle alnımızın akıyla çıkarak, üst sıralardaki yerimizi devam ettireceğiz. Arka arkaya Çarşamba, Pazar maçlarımız var. Bu serinin ilk ayağını Ankara Demirspor maçı, burada bunu gerekli performansı göstererek taraftarlarımıza galibiyeti hediye etmek istiyoruz
Biz bu Lig'i Atakan Başkan önemli bir yükün altına girerek genç, dinamik ve mütevazi gençlerle kurulan bir kadromuz var. Tarsus'un, Urfa'nın, Erzincan'ın, Uşak'ın bu bütçelerin 5'de 1 ile kurulan bir takımımız. Ama görüyoruz hepsi dökülüyor. Son 2 maç Bodrum kupa orada bir hakem rezaletiyle, arkasından 3 gün sonra Nazilli. Üst üste 2 maç, 3 güne kaldıramadık. Nazilli'de son dakikalarda 10 kişi kalmasa en az 1 puanla dönebilirdik. Nazilli bugüne kadar hangi rakiple oynadıysa, rakipler 10 kişi bırakılmış. Ama bu maç geride kaldı. Son 20 dakika yine Isparta Spor adamları baskımız altına aldı, 10 kişiye rağmen yine maç gelebilirdi. Bu hafta hepsi geride kaldı. Türkiye bizi konuşuyor, bu genç takımla bu bütçeyle yapılan çıkışı, dolayısıyla bize güvenen, inanan büyük bir kitlemiz var. Onlar bize özeni göstermeye devam etsinler. Ispartaspor güzel neticeler almaya devam edecek. Tüm taraftarlarımızı da desteklemek üzere her zaman olduğu gibi Atatürk Stadyumuna bekliyoruz. Bu vesileyle sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum.” Şeklinde konuştu.
LEVENT DOĞAN

Bu haber 1543 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...