TEKESPOR VE MUĞLA KARYASPOR´lu KADIN BASKETBOLCULAR KARŞI KARŞIYA

19 Kasım 2021 17:04

Kadınlar Bölgesel Liginde mücadele edecek olan ISKUDER Tekespor Basketbol Takımı, bugün Muğla Karyaspor'la konuk edecek. Karşılaşma 6 Mart Spor Salonunda saat 14.00'de başlayacak.

Isparta Kültür Turizm Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (ISKUDER) başlattığı sosyal sorumluluk projesiyle fark yaratıyor. Isparta'da yaşayan kız çocuklarını spora teşvik etmek, genç yaştaki kız çocuklarını sporla tanıştırmak, kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak ve basketbol branşında Isparta'yı temsil edecek başarılı sporcular yetiştirmek amacıyla başlatılan proje için ilk adım atılıyor.
Isparta'nın ilk kadın basketbol takımı olan ISKUDER Tekespor Kadın Basketbol Takımı 2021-2022 sezonunda ilk maçına çıkıyor. Karşılaşma 20 Kasım Cumartesi günü Muğla Karyaspor'la oynanacak. Karşılaşma 6 Mart Spor Salonunda saat 14.00'de başlayacak.
C grubunda mücadele edecek olan temsilcimiz, Kepez Belediye (Antalya), İzmir Büyükşehir Belediye, Muğla Karya ve Turgutlu Belediye (Manisa) kadın basketbol takımlarıyla karşılaşacak.
Isparta'nın ilk kadın basketbol takımı olan ISKUDER TEKESPOR Kadın Basketbol, güller diyarını en iyi şekilde temsil etmeyi hedefliyor.
ISKUDER Tekespor Başkanı Zeynep Tola Altın, tüm sporseverleri maça davet etti.
LEVENT DOĞAN

Bu haber 1240 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...