“ Bir iktidar mensubunun Isparta´nın asıl sorunlarından kendileri bihaberdir”

29 Kasım 2021 16:58

“İl Genel Meclisi Başkanı Sayın Serkan Keskin Milletvekilimiz Aylin Cesur Hanımefendiyi Isparta'yı, Isparta'nın ve köylerinin sorunlarını, yapılan köy yollarını tanımamak, bilmemek gibi tamamen kanaatimizce gerçek dışı bir beyanda bulunmuştur.

İyi Parti Millet Vekilimiz, il ve ilçe teşkilatlarımızla birlikte daima sahadadır. İşte Ak Parti teşkilatının da ve İl Genel Meclis Başkanı'nın da esas rahatsızlığında buradan kaynaklanmaktadır. Takdir edeceğiniz üzere 20 yılda Isparta'da daha köy yollarını bitiremeyen, bir iktidar mensubunun köy yollarını bitiriyoruz diye açıklama yapması Isparta'nın asıl sorunlarından kendilerinin bihaber olduğunun bir kanıtıdır ve hakikaten çok komik olmaktadır. Neden mi?
s
Çünkü 20 yıldır iktidarda olan Ak Parti teşkilatı ve İl Genel Meclis Başkanı Serkan Keskin, Dere boğazı yolu, Konya yolu, Burdur Dostluk yoluna 2020 yılı bütçesinde bin lira, evet sadece bin lira konduğundan bihaberdir. Görüldüğü üzere Ak parti ve Isparta teşkilatı, Isparta'nın menfaatlerine uygun bir bütçe çıkararak bu yatırımlara yön vermeleri mümkün değildir! Çünkü vizyonları buna müsait değildir.
Mesela Sayın il genel meclisi üyesi ve Ak Parti teşkilatı Darı deresi Gölet'inin 5 yıldır bitirilemediğinden bihaberdir.
Mesela 2014 yılından beri yıkılıp yeniden 2021 yılında yapılacağı vaat edilen Isparta Müzesinden bihaberdir.
Mesela Yıllardır atıl vaziyette bekletilen çevre yolundaki Süleyman Demirel Kongre Merkezinin akıbetinden bihaberdir.
Mesela Sav Beledisinde yer alan atı su arıtma tesisinin bir türlü faaliyete geçirilmemesinden bihaberdir.
Mesela SDÜ Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesinde MR CİHAZI BECERİKSİZLİKLİĞİNİZDEN SÖKÜLÜP GİTTİ. Hastalar MR çektirmek üzere Şehir Hastanesi veya özel hastanelere sevk ediliyor. İl Genel Meclisi Başkanı nerede yaşıyor acaba? Maalesef bundan bile bihaberdir.
Bunlar Ak Parti teşkilatının bihaber olduğu say say bitmeyecek pek çok örnekten sadece bir kaçıdır.
İyi Parti Isparta teşkilatı olarak, AKP Teşkilatı'nın biraz da bihaber oldukları gerçeklerle yüzleşmelerini tavsiye ederiz.
Isparta'nın yatırımlarına takipçi olsun ve biraz kendi milletvekillerini Isparta için çok çalışma konusunda harekete geçirsin. Milletvekilleri ve AKP teşkilatı sürekli algı operasyonları için harcadıkları enerjiyi Isparta halkının kendileri verdikleri yetkiyi asli görevlerini yerine getirmek için harcasınlar.
Lakin Isparta'ya 20 yılda ortalama 5,7 km duble yol yapıp bununla övünenler bu gerçeklerden bihaber olmaları kadar normal bir durum olamaz. Siz ve Teşkilatlarınız Isparta'nın 20 yılını heba ettiniz.
Bunlar Isparta'nın gerçek sorunlarını çözemezler, Gerçek çözümler İYİLERİN iktidarında olacaktır.”
HABER
MERKEZİ

Bu haber 1179 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...