AMATÖR FUTBOL LİGİNDE HEYECAN DORUKTA

30 Kasım 2021 15:20

Isparta 1. Amatör Futbol Liginde heyecan sürüyor. 5. Hafta sonunda A Grubunda Keçiborlu Belediyespor, IYAŞ ilk 2 sırayı, B Grubunda ise Tekespor ve Sütçülespor paylaşıyor.
Isparta 1. Amatör Futbol Ligi'nde 5. Hafta maçları geride kaldı. A Grubunda Keçiborlu Belediyespr'un 13 puanla liderliğini sürüyor. Keçiborlu Belediyespor, 1 beraberlik dışında tüm maçları kazandı. Rakip fileleri 20 kez havalandıran sarı-kırmızılılar kalesinde ise sadece 2 gol gördü. Teknik Sorumlu Fatih Bozbaş'ın çalıştırdığı takım tek beraberliğini Yalvaçspor karşısında aldı. Grubun en çok gol atan ve kalesinde en az gol gören takımlarından biri olan Keçiborlu Belediyespor'u 12 puanla IYAŞ Gençlikspor takip ediyor. IYAŞ Gençlikspor, 4 galibiyet ve 1 yenilgi aldı.
Gönenspor'un ise 10, Yalvaçspor'un ise 7 puanı bulunuyor.
Grupta ise Kılıçspor ve Merkez Gençlikspor ise henüz puanla tanışamadı.
B Grubunda ise Tekespor 15 puanla zirvede yer alıyor. Mavi-beyazlılar, 5'te 5 yaparken rakip fileleri 19 kez havalandırırken kalesinde ise sadece 1 gol gördü. Grupta ise Sütçülerspor 10 puanla ikinci sırada yer alıyor. Deregümüspor'un 9, Gülcüspor'un 7 puanı bulunuyor.
Grupta ise Senir Belediyespor ve Büyük Hacılarspor henüz puanla tanışamadılar.
LEVENT DOĞAN

Bu haber 1311 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...