“ Muhalefet görevini yapıyor, siz de görevinizi yapın”

1 Aralık 2021 16:49

İyi Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur'u 'Isparta'dan bi haber' olmakla suçlayan İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Keskin'e bu kez bir yanıtta İyi Parti İl Başkanından geldi. Keskin'in klasik AK Parti siyaseti ile 'algı yürütmeye' çalıştığını belirten İyi Parti İl Başkanı Hasan Büyükçam, “Ama artık karşılarında İyi Parti var. Bu yalanlara boyun eğmez” dedi.
“Klasik AK Parti siyaseti diyelim, algı yürütmeye yönelik. Fakat karşılarında bir İYİ Parti var, bu yalanlara boyun eğmez. Sayın İl Genel Meclis Başkanımız Serkan Keskin, Sayın Vekilimiz Aylin Cesur hakkında yanlış algı operasyonları yapmak kaydıyla ifadelerde bulundu. Kayıtları tekrar izleyebilir orada Sayın Vekilimizin köy köy saydığı yerler hangi ilçeye bağlı olduğuna dair yorumda bulunmadı. Kendisinin ifadelerinde yok o Köy bilmiyor tarzında ifadelerde bulundu. Yine klasik AK Parti siyaseti diyelim. O yüzden ifadeleri düzgünce takip etsinler ya da söylenenleri anlamıyor bu daha acı bir şey. Ben söylenenleri anladığını fakat yanlış algı yaratmak için çabaladıklarını görüyorum.
Biz Sayın Keskin'inde rahatsız olmamasını söylüyoruz. Muhalefet Sayın Vekilimiz aracılı ile Mecliste geçekten Isparta defalarca gündeme getiriliyor. Oradan Ulaştırma Bakanının komisyonunda olmamasına rağmen Sayın Vekilimiz çıkıyor, Isparta'nın sorunlarını bahsetmek için o gün komisyona geliyor ve Isparta'da yapılmayan köyleri daha önce köylüden aldığı ifadelerle ve yerinde tespitte bulunduğumuz ifadelerle daha önce soru önergesi olarak veriyor. Bu soru önergelerinden etkilenen iktidar çok güzel bu çalışmalarını yapmaya başlıyor. Bu yüzden tebrikte ediyoruz. Ama muhalefetin burada yaptığı aklı eleştiriler sonucunda çalışmalar yapılıyor. Yani muhalefet görevini çok güzel yapıyor, biz görevimizi güzel yapıyoruz. Bizden örnekle devam edip bunların dinlenmesiyle de İYİ Genel Meclisi de çalışıyor. O konuda da kendilerine teşekkür ediyoruz. Fakat hala bize Yukarıdinek ve Şarkikaraağaç'ta o konuşmada geçiyor. Bu yol hakkında bilgi verebilecek mi Sayın Keskin. 14 km. lik bir yol hala yapımına başlanmadı. Bunla beraberde öteleniyor. Niçin Vekilimizin orada dile getirdiği bu konuyu gündeme almıyor. O yüzden Sayın Keskin'e söylüyorum. Lütfen söylenenleri can kulağıyla dinlesin ya da danışmanlarıdır yanlış yönlendiren, o zaman değiştirsin. Çünkü Vekilimizle birlikte İYİ Parti
hakikaten köyleri karış karış geziyor, İlçeleri karış karış dolaşıyor. Tüm teşkilatlarımız aktif sahada. Nerede ne yapılıyor, ne yapılmıyor çok iyi biliyor. Öyle bir algı operasyonları kalışlarına kanmasın.
Zaten orada yaşayan köylülerimiz durumu çok net görüyor. Buradan kendisine sesleniyorum: Muhalefet görevini iyi yapıyor, sizde görevinizi iyi yapın.
Orada dikkatinizi çekti mi bilmiyorum.
Ulaştırma Bakanı da
gerçekten can kulağıyla dinleyip not alıyor. Yani kendisinin de yapıldı, yapılmadı gibi ifadeleri yok.
O yüzden Sayın
Keskin bunlardan
rahatsızlık duymasın.”
HABER
MERKEZİ

Bu haber 1207 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...