“Cumhur İttifakına olan desteğimiz hiç sarsılmadan devam edecek”

30 Aralık 2021 16:11

MHP Genel Başkan Yardımcısı Filiz Kılıç, esnaf ve şehit ailesi ziyareti sonrası İl Başkanlığı'nda ülke gündemini değerlendirdi. Ekonomi başta olmak üzere bir konuya değinen Genel Başkan Yardımcısı Kılıç'ın hedefinde erken seçim çağrısı yapan muhalefet partileri vardır. Kılıç, "Cumhur ittifakının cevabı nettir, Türkiye'de seçim Haziran 2023'te yapılacak" dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Filiz Kılıç, İl Başkanlığında partililer ve sendika temsilcileriyle bir araya geldi. Toplantıya MHP İl Başkanı Basri Sönmez, MYK Üyesi Akif Çapraz, Isparta Belediye eski Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, MHP Merkez İlçe Başkanı Osman Gülay ve partililer katıldı.
MHP Genel Başkan Yardımcısı Kılıç, TL'nin korunması adına önemli çalışmaların yapıldığını belirterek, “Şuan da en önemli gündemimiz ekonomik manada halkın çektiği sıkıntılar. Son bir haftadır güzel gelişmeler oldu. Dolar ya da euro dövizde ki inanılmaz artış hükumetimiz tarafından, bizimde ittifakı olduğumuz hükümetimiz tarafından, bizimle desteğimizle alınan olumlu kararlarla ani bir şekilde art arda düşüşler görüyoruz. TL'nin korunması kapsamında yapılan çalışmaları da görüyorsunuz. Bunun halka yansıması, fiyatlara yansımasının çok kısa bir sürede gerçekleşeceğinden de eminiz. Halkında 2-3 ay sonrasında özellikle 2022'nin 2. yarısında bu yapılan yatırımların ya da alınan kararların, halka yansıması konusunda da çok olumlu gelişmeler olacağından yüzde yüz eminiz.
Cumhur ittifakına biz sonuna kadar destek olacağız. Bu konuda Sayın Genel Başkanımızın sözü var, bu söz ne zaman verildi? 15 Temmuz gecesi verildi. Türkiye'nin bekası için, Türkiye'nin güvenliği için bundan sonrasında mevcut hükümetin arkasındayız dedi. O gece verilen söz bugüne kadar devam etti. Bundan sonrasında da Cumhur ittifakına olan desteğimiz hiç sarsılmadan devam edecek, bundan da emin olmanızı istiyoruz. Birlik beraberlik içerisinde Haziran 2023 seçimlerine büyük gayret sarf ederek hazırlanacağız. Biz buna hazırız, aslında biz seçime her an hazırız. Haziran 2023'te seçim olacak, bu son noktayı zaten Genel Başkanımız aylar öncesinden koymuştu. Sayın Cumhurbaşkanımızda yakın bir tarihte Haziran 2023'te seçim olacak dedi. Biz Haziran 2023'e kadar çok daha güçlü olmaya çalışarak seçimde inşallah, beklediğimizin
de daha üstünde başarı elde edeceğimize inanıyorum”
dedi.
HABER
MERKEZİ

Bu haber 1133 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...