ISPARTASPOR-AKHİSARSPOR KARŞILAŞMASI YARIN ATATÜRK STADINDA

11 Şubat 2022 15:24

Pembe-yeşilliler, Manisa temsilcisi Akhisarspor'u yenerek Play-Off yolunda önemli bir adım daha atmak istiyor.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun düzenlediği 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Ispartaspor, 13 Şubat Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde kümede kalma savaşı veren Akhisarspor'u konuk edecek. Isparta Atatürk Stadında oynanacak karşılaşma saat 13.00 de başlayacak. Ispartaspor-Akhisarspor karşılaşmasını Samsun Bölgesinden Alpaslan Şen, Kadir Beyaz ve Metin Yalçın isimli hakemler yönetecek.
Ispartaspor ligin ilk yarısında yendiği Manisa temsilcisini rövanşta da mağlup etmek istiyor. Pembe-yeşilliler, 31 puanla beşinci sırada bulunurken Akhisarspor ise 23 puanla on dördüncü sırada yer alıyor.
Gruptaki diğer karşılaşmalarda ise 48 puanla zirvede yer alan ve açık ara lider olan Pendikspor, ligde zor günler geçiren Tarsus İdmayurduspor'la deplasmanda karşılaşacak. 34 puanla lig ikincisi olan Bucaspor 1928, Play-Off hedefleyen Nazilli Belediyespor'u konuk ederken üçüncü sıradaki Amed Sportif Faaliyetler ise son haftaların formda takımı Teco Karacabey Belediyespor'u ağırlayacak.
Play-Off yarışında 6. Sırada yer alan Anagold 24 Erzincanspor ise Uşakspor'u konuk ederken son haftaların formda takımı Kırşehir Belediyespor ise Konya 1922 ile deplasmanda karşılaşacak.
Tehlike bölgesinden uzaklaşmak isteyen Şanlıurfaspor, Pazarspor'la deplasmanda kozlarını paylaşacak. Zonguldak Kömürspor ise Ankara Demirspor'u konuk edecek.
LEVENT DOĞAN

Bu haber 1115 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...