“ HUZUREVİ 50 YILDIR YARDIMLARINIZLA YAŞAMINI SÜRDÜRÜYOR”

4 Nisan 2022 16:51

Isparta Huzurevi Vakıf-Dernek Yönetim Kurulu, hayırsever vatandaşların iftar yemeği ikram edebilecekleri, zekat ve fitrelerini de Huzurevi'ne bağışlanabileceğini duyurdu.

Isparta Huzurevi Vakıf ve Dernek Yönetim Kurulu, hayırsever vatandaşlara çağrıda bulunarak Huzuevinde İftar Yemeği verebileceklerini ayrıca fitre ve zekatlarını da Huzurevine bağışlayabileceklerini duyurdu.
Yapılan açıklama şöyle:
“Muhterem Hemşehrilerimiz,
Medeni toplumlar güçsüzüne, yaslısına ve muhtaçlarına bakar, onları görüp gözetir. Muhtaçları, yaşlıları, güçsüzleri görüp gözetme dinimizin de emirlerindendir. Bilindiği gibi, 50 yıldır Huzurevimizde bakılan yaşlıların yeme, giyme, barınma, ısınma, temizlik, sağlık vb gibi çeşitli giderleri siz hayırsever Hemşehrilerimizin Huzurevi Vakfı ile Derneğimize yaptığı fitre zekat ve bağışlarla karşılanmaktadır. Bu güne kadar yardımlarını esirgemen kıymetli hemşehrilerimize bu vesileyle tekrar TEŞEKKÜR ederiz.
Sizlerin eseri olan Huzurevimiz her yıl olduğu gibi bu Ramazan ayında da
YAŞLILARIMIZ 'a vereceğiniz
İFTAR YEMEĞİ'ni en iyi şekilde sunmaya çalışacaktır. İsteğinize göre hazırladığınız yemek listesi için gerekli malzeme tarafınızdan getirildiğinde pişirilip sunulabileceği gibi, dilerseniz malzemesi Huzurevimizce adınıza temin edilip, İFTAR YEMEĞİ verilecektir..
Bu vesile ile Kıymetli Hemşehrilerimizin HUZUREVİMİZE yardım ve ilgilerini bekler, Mübarek Ramazan ayınızı şimdiden
TEBRİK EDER, Cenab-ı Haktan sağlıklı, huzurlu Ramazanlar dileriz.

ISPARTA HUZUREVİ
VAKIF-DERNEK YÖNETİM KURULU

TELEFONLARIMIZ: HUZUREVİ :
0246-218 23 08-218 11 17
MÜDÜR TLF.&FAKS:
223 67 38
Huzurevinin Adresi;
Keçeci Mah.l90.CADDE (Kemal Demiralay Cd.) No- 75 /I ISPARTA
Huzurevi irtibat Bürosunun
TELEFONU : 0246-273 70 73
HABER MERKEZİ

Bu haber 1317 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...